Rize'nin tanıtımına çok önemli bir katkı sunuyor.

Rize 08.08.2019 - 15:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1749+ kez okundu.
 

Rize'nin tanıtımına çok önemli bir katkı sunuyor.

Bu yıl Ardeşen-Tunca’da  Formulaz Yarışlarının 11’ncisi Düzenlenecek  Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, beraberinde Formulaz Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.  Ardeşen-Tunca Belediye Başkanı Aytemiz, beraberinde Formulaz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gül ve üyeleri ile birlikte, Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek, bu yıl 11’inci kez düzenlenecek “Formulaz Tahta Araba Yarışları” hakkında bilgiler verdi.   Formulaz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gül, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada “Formulaz” yarışları ile Rize’de ki tahta araba geleneğini canlı tutmayı hedeflediklerini ve 17 Ağustos Cumartesi günü, 1.6 kilometrelik parkurda, tamamen tahtadan ve el yapımı olan araçlarla yapılacak yarışlara Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun da katılacağını belirtti.   Rize Valisi Kemal Çeber’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Rize turizm konusunda büyük hedefleri olan bir şehir. Formulaz Tahta Araba Yarışları gibi etkinliklerin bölgemiz turizmine ve tanıtımına olumlu yansımaları olduğu bir gerçektir. Bu sebeple Başta Belediye Başkanımız Ahmet Naci Aytemiz olmak üzere, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gül ve organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür etmek itsiyorum” şeklinde konuştu. 

Bu yıl Ardeşen-Tunca’da  Formulaz Yarışlarının 11’ncisi Düzenlenecek 


Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, beraberinde Formulaz Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti. 


Ardeşen-Tunca Belediye Başkanı Aytemiz, beraberinde Formulaz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gül ve üyeleri ile birlikte, Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek, bu yıl 11’inci kez düzenlenecek “Formulaz Tahta Araba Yarışları” hakkında bilgiler verdi.  


Formulaz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gül, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada “Formulaz” yarışları ile Rize’de ki tahta araba geleneğini canlı tutmayı hedeflediklerini ve 17 Ağustos Cumartesi günü, 1.6 kilometrelik parkurda, tamamen tahtadan ve el yapımı olan araçlarla yapılacak yarışlara Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun da katılacağını belirtti.  


Rize Valisi Kemal Çeber’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Rize turizm konusunda büyük hedefleri olan bir şehir. Formulaz Tahta Araba Yarışları gibi etkinliklerin bölgemiz turizmine ve tanıtımına olumlu yansımaları olduğu bir gerçektir. Bu sebeple Başta Belediye Başkanımız Ahmet Naci Aytemiz olmak üzere, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gül ve organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür etmek itsiyorum” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi