RİZE'NİN TANINMIŞ İSMİ HASTANEYE KALDIRILDI

Rize 31.03.2020 - 22:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2490+ kez okundu.
 

RİZE'NİN TANINMIŞ İSMİ HASTANEYE KALDIRILDI

Rize'nin Duayen Gazeticisi Faik BAKOĞLU Hastanedeye kaldırıldı Rize'nin tanınmış gazetecilerinden Faik BAKOĞLU yüksek ateş teşhisiyle Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Konu İle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gazzeteci,Yazar  aynı zamanda sitemiz Köşe yazarı İsmet KÖSOĞLU,  BAKOĞLU'nun rahatsızlığı ile ilgili olarak aşağıdaki paylaşımı yaptı.  "Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Gazeteci arkadaşımız Faik Bakoğlu yüksek ateş teşhisiyle Rize Devlet Hastanesinde kontrol altına alındı. Arkadaşımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum"   Bakoğlu'nun ateş, öksürük ve üşütme gibi şikâyetlerinin olduğunu, akciğerlerinin su topladığını ve yüksek ateşinin olduğu 3 gün hastanede kalacağı, genel durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Rize'nin Duayen Gazeticisi Faik BAKOĞLU Hastanedeye kaldırıldı


Rize'nin tanınmış gazetecilerinden Faik BAKOĞLU yüksek ateş teşhisiyle Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Konu İle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gazzeteci,Yazar  aynı zamanda sitemiz Köşe yazarı İsmet KÖSOĞLU,  BAKOĞLU'nun rahatsızlığı ile ilgili olarak aşağıdaki paylaşımı yaptı. 


"Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Gazeteci arkadaşımız Faik Bakoğlu yüksek ateş teşhisiyle Rize Devlet Hastanesinde kontrol altına alındı. Arkadaşımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum"

 

Bakoğlu'nun ateş, öksürük ve üşütme gibi şikâyetlerinin olduğunu, akciğerlerinin su topladığını ve yüksek ateşinin olduğu 3 gün hastanede kalacağı, genel durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi