RİZE'NİN SEVİLEN İSİMLERİNDEN BİRİYDİ.

Vefat 14.07.2020 - 07:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2319+ kez okundu.
 

RİZE'NİN SEVİLEN İSİMLERİNDEN BİRİYDİ.

Rize'nin sevilen isimlerinden  Faik KUK  hayatını kaybetti. Mustafa ve Kemal KUK un babaları, aynı zamanda  Ak Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM ve CAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM'in de  dayıları olan  merhum KUK'un cenazesi i 14.07.2020  Salı günü Rize Günü Merkez Corapcilar Mahallesi camisinde  saat 14.00'de kılınacak cenaze namazının ardından  aynı yerdeki aile kapristanligina  defnedilecektir. Uzun süre Çaykur'da görev yapan ve bir dönem Selimiye Çay Fabrilkasında veznedarlık görevindede bulunan KUK Çaykur'dan emeklil olmuştu. RizeninSesi ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine  başsağlığı ve sabır diliyoruz

Rize'nin sevilen isimlerinden  Faik KUK  hayatını kaybetti.


Mustafa ve Kemal KUK un babaları, aynı zamanda  Ak Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM ve CAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM'in de  dayıları olan  merhum KUK'un cenazesi i 14.07.2020  Salı günü Rize Günü Merkez Corapcilar Mahallesi camisinde  saat 14.00'de kılınacak cenaze namazının ardından  aynı yerdeki aile kapristanligina  defnedilecektir.


Uzun süre Çaykur'da görev yapan ve bir dönem Selimiye Çay Fabrilkasında veznedarlık görevindede bulunan KUK Çaykur'dan emeklil olmuştu.


RizeninSesi ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine  başsağlığı ve sabır diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi