Rize'nin Sevilen Din Adamı hayatını kaybetti.

Vefat 15.04.2019 - 10:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2612+ kez okundu.
 

Rize'nin Sevilen Din Adamı hayatını kaybetti.

Rize'nin sevilen simalarından Rize eski Devlet Hastanesi emekli imamı İlyas Kutlu hayatıonı kaybetti.   Uzun bir süredir hastalığı sebebiyle tedavi gören. Kutlu, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Rizeli gazeteci ve Çaykur Rizespor Kulübü Medya İletişim Direktörü Selman Kutlu'nun babası, Rize sosyal hizmeletler eski İl Müdürüpü Gafur KUtlu'nun da ağabeyi olan Merhum İlyas Kutu'nun  cenazesi 15 Nisan 2019 Pazartesi günü  İkindi namazınından ardından Rize Merkez  Sahil Camii'nde kılınacak ceneze namazından sonra Rize Merkez  Azaklıhoca Köyü'ndeki aile kabristanlığında defnedilecektir.

Rize'nin sevilen simalarından Rize eski Devlet Hastanesi emekli imamı İlyas Kutlu hayatıonı kaybetti.
 

Uzun bir süredir hastalığı sebebiyle tedavi gören. Kutlu, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.


Rizeli gazeteci ve Çaykur Rizespor Kulübü Medya İletişim Direktörü Selman Kutlu'nun babası, Rize sosyal hizmeletler eski İl Müdürüpü Gafur KUtlu'nun da ağabeyi olan Merhum İlyas Kutu'nun  cenazesi 15 Nisan 2019 Pazartesi günü  İkindi namazınından ardından Rize Merkez  Sahil Camii'nde kılınacak ceneze namazından sonra Rize Merkez  Azaklıhoca Köyü'ndeki aile kabristanlığında defnedilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi