Rize'nin Paralimpik Rekortmenden Vali Çeber’e Ziyaret

Spor 15.10.2019 - 15:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2636+ kez okundu.
 

Rize'nin Paralimpik Rekortmenden Vali Çeber’e Ziyaret

Paralimpik Rekortmen  Mustafa Beyaz’dan Vali Çeber’e Ziyaret  Antalya’nın Kaş ilçesinde gerçekleşen yarışlarda engelli serbest dalış sporcusu Rize Engelsiz Yaşam Derneği Yöneticisi Mustafa Beyaz, İp Destekli Sabit Ağırlık Disiplininde 1.15 dakikada 28 metre derinliğe dalış yaparak dünya rekoru kırmış ve altın madalya kazanmıştı.  Paralimpik sporcumuz Mustafa Beyaz’ın  Rize Valisi Kemal Çeber’e yapmış olduğu ziyarette  Valilik makamında bir süre karşılıklı sohbet edilerek, Türk sporcuların son yıllarda paralimpik spor branşlarında elde ettiği başarılardan duyulan memnuniyet dile getirildi.  Vali Çeber, “ Başarılı gençlerin geleceğin teminatı olduğuna, sporcuların başarılarının teşvik ve takdir edilmesi gerektiğine inanıyorum. Biz de engelli gençlerimize spor müsabakalarında başarılı olmalarının önünde hiçbir engellerinin olmadığını göstermek, bu düşünceyi engelli sporcularımız vasıtasıyla toplumumuzun tümüne yayabilmek ve her geçen gün daha çok gencimize ulaşmak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz, sporcularımızın elde ettiği her başarı bizim için gurur vesilesi.” dedi.  Vali Çeber , Mustafa Beyaz’ı elde ettiği başarılardan ve göstermiş olduğu gayretten dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi. 

Paralimpik Rekortmen  Mustafa Beyaz’dan Vali Çeber’e Ziyaret 


Antalya’nın Kaş ilçesinde gerçekleşen yarışlarda engelli serbest dalış sporcusu Rize Engelsiz Yaşam Derneği Yöneticisi Mustafa Beyaz, İp Destekli Sabit Ağırlık Disiplininde 1.15 dakikada 28 metre derinliğe dalış yaparak dünya rekoru kırmış ve altın madalya kazanmıştı. 


Paralimpik sporcumuz Mustafa Beyaz’ın  Rize Valisi Kemal Çeber’e yapmış olduğu ziyarette  Valilik makamında bir süre karşılıklı sohbet edilerek, Türk sporcuların son yıllarda paralimpik spor branşlarında elde ettiği başarılardan duyulan memnuniyet dile getirildi. 


Vali Çeber, “ Başarılı gençlerin geleceğin teminatı olduğuna, sporcuların başarılarının teşvik ve takdir edilmesi gerektiğine inanıyorum. Biz de engelli gençlerimize spor müsabakalarında başarılı olmalarının önünde hiçbir engellerinin olmadığını göstermek, bu düşünceyi engelli sporcularımız vasıtasıyla toplumumuzun tümüne yayabilmek ve her geçen gün daha çok gencimize ulaşmak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz, sporcularımızın elde ettiği her başarı bizim için gurur vesilesi.” dedi. 


Vali Çeber , Mustafa Beyaz’ı elde ettiği başarılardan ve göstermiş olduğu gayretten dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi