RİZE'NİN MARKA LOKANTASI COVİD-19 SEBEBİYLE HİZMETE ARA VERDİ.

Rize 09.08.2020 - 09:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2800+ kez okundu.
 

RİZE'NİN MARKA LOKANTASI COVİD-19 SEBEBİYLE HİZMETE ARA VERDİ.

Rize'de marka restaurantlarından biri olan  Huzur Pide ve Kebap Salonu, Kovid-19 nedeniyle geçici olarak hizmet vermeyi durdurdu. Bazı personellerde Kovid-19 tanısı konunan Huzur Pide ve Kebap Salonu, geçici olarak faaliyetlerini durdurma kararı aldığını açıkladı. Huzur Pide ve Kebap Salonu’ndan yapılan açıklamada, “Şehrimizde son günlerde yaşanan Covid-19 vaka artışlarından dolayı ‘Huzur Restaurant İdaresi’nin aldığı kararla, siz değerli müşterilerimizin ve çalışan personelimizin sağlığı bizim için önemli olduğundan faaliyetlerimizi geçici olarak durdurma kararı aldık.” ifadelerine yer verildi. Faaliyetlerini bu akşam itibariyle durdurma kararı alan Huzur Pide ve Kebap Salonu'nun en az 1 hafta boyunca müşterilerine hizmet vermeyeceği öğrenildi.

Rize'de marka restaurantlarından biri olan  Huzur Pide ve Kebap Salonu, Kovid-19 nedeniyle geçici olarak hizmet vermeyi durdurdu.


Bazı personellerde Kovid-19 tanısı konunan Huzur Pide ve Kebap Salonu, geçici olarak faaliyetlerini durdurma kararı aldığını açıkladı.


Huzur Pide ve Kebap Salonu’ndan yapılan açıklamada, “Şehrimizde son günlerde yaşanan Covid-19 vaka artışlarından dolayı ‘Huzur Restaurant İdaresi’nin aldığı kararla, siz değerli müşterilerimizin ve çalışan personelimizin sağlığı bizim için önemli olduğundan faaliyetlerimizi geçici olarak durdurma kararı aldık.” ifadelerine yer verildi.


Faaliyetlerini bu akşam itibariyle durdurma kararı alan Huzur Pide ve Kebap Salonu'nun en az 1 hafta boyunca müşterilerine hizmet vermeyeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi