Rize'nin Marka Kuruluşu da MÜSİAD Üyesi oldu.

23.08.2019 - 11:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3044+ kez okundu.
 

Rize'nin Marka Kuruluşu da MÜSİAD Üyesi oldu.

MÜSİAD AİLESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Çay sektörü ve enerji sektörü başta olmak üzere kendi tasarım ve imalatıyla sektörün önemli ihtiyacını karşılayan Yazsan Makine Sanayi A.Ş. MÜSİAD ailesine katıldı. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Recep Taylan ve yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD ailesine yeni katılan Yazsan Makine firmasını ziyaret ederek imalatını yerinde inceledi. MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan ziyaretteki açıklamasında, “Genç ve dinamik kadrosuyla, bölgemizde başta Çay imalatı sektörü ve enerji sektöründeki makinelerin Ar-Ge, tasarım, mühendislik ve üretimini kendi bünyesinde yapabilen Yazsan Makine firması sadece ilimiz için değil ülkemiz içinde önemli bir değerdir. Ayrıca, bu sanayi kuruluşunun üçüncü kuşaklar tarafından başarıyla yönetilmesi de takdire şayandır. MÜSİAD ailesine katılan firmamızı ve çalışanlarını gönülden tebrik ediyor, bu firmamızın başarısının örnek olmasını temenni ediyorum. Tüm zorluklara ve olumsuzluklara rağmen ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına kim bir çivi çakıyorsa, kim bir taş üzerine bir taş koyuyorsa, kim aş, iş veriyorsa ona minnettarız.” Dedi.

MÜSİAD AİLESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR


Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Çay sektörü ve enerji sektörü başta olmak üzere kendi tasarım ve imalatıyla sektörün önemli ihtiyacını karşılayan Yazsan Makine Sanayi A.Ş. MÜSİAD ailesine katıldı.


Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Recep Taylan ve yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD ailesine yeni katılan Yazsan Makine firmasını ziyaret ederek imalatını yerinde inceledi.


MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan ziyaretteki açıklamasında, “Genç ve dinamik kadrosuyla, bölgemizde başta Çay imalatı sektörü ve enerji sektöründeki makinelerin Ar-Ge, tasarım, mühendislik ve üretimini kendi bünyesinde yapabilen Yazsan Makine firması sadece ilimiz için değil ülkemiz içinde önemli bir değerdir. Ayrıca, bu sanayi kuruluşunun üçüncü kuşaklar tarafından başarıyla yönetilmesi de takdire şayandır. MÜSİAD ailesine katılan firmamızı ve çalışanlarını gönülden tebrik ediyor, bu firmamızın başarısının örnek olmasını temenni ediyorum. Tüm zorluklara ve olumsuzluklara rağmen ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına kim bir çivi çakıyorsa, kim bir taş üzerine bir taş koyuyorsa, kim aş, iş veriyorsa ona minnettarız.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi