RİZE’NİN GÖZÜ MURİÇ’İN YURT DIŞI TRANSFERİNDE

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.04.2020 - 17:35, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2268+ kez okundu.
 

RİZE’NİN GÖZÜ MURİÇ’İN YURT DIŞI TRANSFERİNDE

Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat Muriç, Fenerbahçe’ den Avrupa’ya transfer olursa yüzde 15 pay alacağız. Buda bize çok mutlu edecek” dedi   Yeşil-Mavililer hem Haziran ayında yeniden başlayacağı tahmin edilen süper lig için çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan da Vedat Muriç’in yurt dışına transferini bekliyor.  Rizespor’un sezon başında 3.5 milyon Euro’ya Fenerbahçe’ye sattığı  Muriç’in bir sonraki transferinde de yüzde 15 pay alacak.  İngiltere’ in Menchester Unidet  kulübünden sonra İtalyan basını da Lazio ve Napoli’de  Vedat Muriç için devrede olduğunu duyurmuştu.  Kosovalı oyuncunun menajeri Haluk Canatar gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamalarda Vedat ile ilgili transfer tekliflerinin olduğunu ve bunun kararını da Fenerbahçe’nin vereceğini söylemişti.   Bununla birlikte de  Rizespor’un gözü Vedat Muriç’in İngiltere ve İtalya’ dan gelen transfer tekliflerine  çevrilmiş durumda.  Yeşil-mavili kulübün başkanı Hasan Kartal, yıldız golcünün yurt dışına satışından Rizespor’un yüzde 15 pay alacağını belirterek, “Vedat için Avrupa dan geldiği söylenen teklifler ile takip altında olması bizi çok mutlu ediyor. Bahsedildiği gibi Vedat Fenerbahçe’ den Avrupa’ya giderse bizde kulüp olarak satıştan yüzde 15 pay alacağız. Kendisi de Avrupa’ da oynamak istiyor. Transferi bizi çok mutlu edecek. Vedat Kosova milli takımın dada başarılı oldu.  Umarım yurt dışına transfer olur” diye konuştu.

Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat Muriç, Fenerbahçe’ den Avrupa’ya transfer olursa yüzde 15 pay alacağız. Buda bize çok mutlu edecek” dedi

 

Yeşil-Mavililer hem Haziran ayında yeniden başlayacağı tahmin edilen süper lig için çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan da Vedat Muriç’in yurt dışına transferini bekliyor.  Rizespor’un sezon başında 3.5 milyon Euro’ya Fenerbahçe’ye sattığı  Muriç’in bir sonraki transferinde de yüzde 15 pay alacak.  İngiltere’ in Menchester Unidet  kulübünden sonra İtalyan basını da Lazio ve Napoli’de  Vedat Muriç için devrede olduğunu duyurmuştu.  Kosovalı oyuncunun menajeri Haluk Canatar gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamalarda Vedat ile ilgili transfer tekliflerinin olduğunu ve bunun kararını da Fenerbahçe’nin vereceğini söylemişti.

 

Bununla birlikte de  Rizespor’un gözü Vedat Muriç’in İngiltere ve İtalya’ dan gelen transfer tekliflerine  çevrilmiş durumda.  Yeşil-mavili kulübün başkanı Hasan Kartal, yıldız golcünün yurt dışına satışından Rizespor’un yüzde 15 pay alacağını belirterek, “Vedat için Avrupa dan geldiği söylenen teklifler ile takip altında olması bizi çok mutlu ediyor. Bahsedildiği gibi Vedat Fenerbahçe’ den Avrupa’ya giderse bizde kulüp olarak satıştan yüzde 15 pay alacağız. Kendisi de Avrupa’ da oynamak istiyor. Transferi bizi çok mutlu edecek. Vedat Kosova milli takımın dada başarılı oldu.  Umarım yurt dışına transfer olur” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi