RİZE'NİN EVLADI GENÇ FUTBOLCUDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Rize 30.03.2020 - 13:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2363+ kez okundu.
 

RİZE'NİN EVLADI GENÇ FUTBOLCUDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

''Komşusu açken tok yatan bizden değildir ''dedi Çaykurrizespor'un profosyonelliğe yeni geçen futbolcusu Uluhan ALAN ilk alacağı 2 aylık maaşını Rize’deki ihtiyaç sahibi engelli ailelere yardım edecek Bu sezon kulüple profesyonel sözleşmeye imza atan  19 yaşındaki Uluhan ALAN, futbola 8 yaşında Çaykur Rizespor altyapısında başlamıştı. Korona salgını yeni başladığı günlerde Çaykurrizespor ile profosyonel imza atan Uluhan Ülkemiz bu zor durumdan gecerken evınden çıkamayan engelli kardeslerimizin ailelerine  dikkat çekerek  ihtiyaç sahibi engelli ailelerinin Medikal malzeme, kömür, fatura vs. İhtiyaçlarını karşılayacak. ALAN, Yasemin ÖZÇELİK e yaptığı açıklamada; Ülkemizin zor zamanlardan geçtiğini bizlerinde daha duyarlı olmamız gerektiğini maddi durumu iyi olan herkes kendi ilinde mahallesinde yakınına bu zamanda destek olması gerektiğini belirtti. Bugün gelmiş olduğum yere gelmek için çok koştum çok çabaladım. Benim gibi koşamayan kardeşlerimin ailelerine destek olmak boynumuzun borcu önce kendi etrafımıza bakmamız gerekiyor insan olmak ve dinimiz bunu gerektiriyor dedi.

''Komşusu açken tok yatan bizden değildir ''dedi


Çaykurrizespor'un profosyonelliğe yeni geçen futbolcusu Uluhan ALAN ilk alacağı 2 aylık maaşını Rize’deki ihtiyaç sahibi engelli ailelere yardım edecek


Bu sezon kulüple profesyonel sözleşmeye imza atan  19 yaşındaki Uluhan ALAN, futbola 8 yaşında Çaykur Rizespor altyapısında başlamıştı.


Korona salgını yeni başladığı günlerde Çaykurrizespor ile profosyonel imza atan Uluhan Ülkemiz bu zor durumdan gecerken evınden çıkamayan engelli kardeslerimizin ailelerine  dikkat çekerek  ihtiyaç sahibi engelli ailelerinin Medikal malzeme, kömür, fatura vs. İhtiyaçlarını karşılayacak.


ALAN, Yasemin ÖZÇELİK e yaptığı açıklamada;


Ülkemizin zor zamanlardan geçtiğini bizlerinde daha duyarlı olmamız gerektiğini maddi durumu iyi olan herkes kendi ilinde mahallesinde yakınına bu zamanda destek olması gerektiğini belirtti. Bugün gelmiş olduğum yere gelmek için çok koştum çok çabaladım. Benim gibi koşamayan kardeşlerimin ailelerine destek olmak boynumuzun borcu önce kendi etrafımıza bakmamız gerekiyor insan olmak ve dinimiz bunu gerektiriyor dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi