RİZE'NİN ESKİ BAŞKANI KAOS'LA OKURLARI İLE BULUŞUYOR

Kültür 26.02.2020 - 12:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1703+ kez okundu.
 

RİZE'NİN ESKİ BAŞKANI KAOS'LA OKURLARI İLE BULUŞUYOR

PROF. DR. REŞAT KASAP'IN İLK KİTABI "KAOS" OKURLARIN KARŞISINA ÇIKTI...   Rize'nin bir önceki dönem Belediye başkanlığını yapan Prof. Dr. Reşat Kasap'ın ilk kitabı olan "KAOS" isimli kitabı Nobel Kitapevi etiketiyle raflarda yerini alacak. Kitabın içeriğiyle alakalı olarak bir açıklamada bulunan yazar Prof. Dr. Reşat Kasap: "Karmaşanın Bilimi KAOS" adlı bu kitabım, uzun bir hazırlık sürecinden sonra hazırlanıp, okuyucularımızın hizmetine sunduk."dedi. Kitapta ele alınan konular: "Günümüzde yaşanan belirsizlik, risk ve krizleri yönetebilmek, ancak sorunun kaynağına inmekle mümkünse olabilecektir. Yaşanan sorunların sebeplerini, bilinen mantıksal nedenlere dayandırmak ve buna yönelik alınan tedbirler. Ayrıca bu sorunların çözümünden ziyade, daha yeni sorunlara yol açabilmektedir. Bu çerçevede "KAOS" yaklaşımı, olaylara farklı bir bakış açısı kazandırmaktadır. Prof. Dr. Reşat Kasap. Belediye başkanlığı sonrası Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi İstatistik Bölümü Öğretim Üyeliğine devam etmektedir. Kasap:" Rize Belediye Başkanlığı görevimden sonra Bu  Kitabımı çok sevdiğim ve Rizeli olmaktan her zaman gurur duyduğum şehrimden ayrılıp, akademisyen olarak devam ettiğim eski görev yerimde yaklaşık bir yıl içerisinde kaleme aldığım "KAOS" adlı bu kitap, umarım okuyucularımıza faydalı olacaktır" dedi..

PROF. DR. REŞAT KASAP'IN İLK KİTABI "KAOS" OKURLARIN KARŞISINA ÇIKTI...

 

Rize'nin bir önceki dönem Belediye başkanlığını yapan Prof. Dr. Reşat Kasap'ın ilk kitabı olan "KAOS" isimli kitabı Nobel Kitapevi etiketiyle raflarda yerini alacak.


Kitabın içeriğiyle alakalı olarak bir açıklamada bulunan yazar Prof. Dr. Reşat Kasap: "Karmaşanın Bilimi KAOS" adlı bu kitabım, uzun bir hazırlık sürecinden sonra hazırlanıp, okuyucularımızın hizmetine sunduk."dedi.


Kitapta ele alınan konular: "Günümüzde yaşanan belirsizlik, risk ve krizleri yönetebilmek, ancak sorunun kaynağına inmekle mümkünse olabilecektir. Yaşanan sorunların sebeplerini, bilinen mantıksal nedenlere dayandırmak ve buna yönelik alınan tedbirler. Ayrıca bu sorunların çözümünden ziyade, daha yeni sorunlara yol açabilmektedir.


Bu çerçevede "KAOS" yaklaşımı, olaylara farklı bir bakış açısı kazandırmaktadır.


Prof. Dr. Reşat Kasap. Belediye başkanlığı sonrası Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi İstatistik Bölümü Öğretim Üyeliğine devam etmektedir. Kasap:" Rize Belediye Başkanlığı görevimden sonra Bu  Kitabımı çok sevdiğim ve Rizeli olmaktan her zaman gurur duyduğum şehrimden ayrılıp, akademisyen olarak devam ettiğim eski görev yerimde yaklaşık bir yıl içerisinde kaleme aldığım "KAOS" adlı bu kitap, umarım okuyucularımıza faydalı olacaktır" dedi..


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi