RİZE'NİN EN ESKİ GAZETECİLERİNDEN BİRİ. HASTANEYE KALDIRILDI

Rize 29.09.2020 - 11:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2737+ kez okundu.
 

RİZE'NİN EN ESKİ GAZETECİLERİNDEN BİRİ. HASTANEYE KALDIRILDI

Rize’de yaşayan en eski Gazetecilerden olan Yurdakul Kayıkçı(85) evinde rahatsızlanması sonucu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.      Yaşlılıktan mütevellit Rize Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden eski gazeteci ve Rize’deki tek Arzuhalci Yurdakul Kayıkçı’nın hafta sonu taburcu olması bekleniyor.  Merkez Hayrat Mahallesindeki evinde bir süre önce rahatsızlanan Yurdakul Kayıkçı telefonla görüşmemizde ‘’sağlık durumunun iyi olduğunu ve bazı tetkiklerden sonra hafta sonu hastaneden evine taburcu olabileceğini ‘’söyledi.     Yurdakul Kayıkçı 1960 yıllarında uzun süre Milliyet Gazetesinin Rize temsilciliğini yapmıştı.

Rize’de yaşayan en eski Gazetecilerden olan Yurdakul Kayıkçı(85) evinde rahatsızlanması sonucu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

    
Yaşlılıktan mütevellit Rize Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden eski gazeteci ve Rize’deki tek Arzuhalci Yurdakul Kayıkçı’nın hafta sonu taburcu olması bekleniyor.  Merkez Hayrat Mahallesindeki evinde bir süre önce rahatsızlanan Yurdakul Kayıkçı telefonla görüşmemizde ‘’sağlık durumunun iyi olduğunu ve bazı tetkiklerden sonra hafta sonu hastaneden evine taburcu olabileceğini ‘’söyledi.

   
Yurdakul Kayıkçı 1960 yıllarında uzun süre Milliyet Gazetesinin Rize temsilciliğini yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi