Rize'nin EN BÜYÜK STK'sı 2. yaşını kutladı

Rize 09.07.2019 - 19:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2728+ kez okundu.
 

Rize'nin EN BÜYÜK STK'sı 2. yaşını kutladı

Rize'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Rize Salarha Vadisi Yeni Şehir Kalkınma ve Dayanışma Derneği (SALVADER) kuruluşunun 2`nci yıl dönümünü düzenlenen etkinlikle kutladı Salarha Kamp Eğitim Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Rize eski milletvekili Ahmet Kabil, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Rize Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği (RESOB) Başkanı Güven Aksoy, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, SALVADER Başkanı Dursun Ali Toptan, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. 'SALVADER ÖDÜLLERİ' SAHİPLERİNİ BULDU Düzenlenen etkinlik kapsamında 'SALVADER Ödülleri' de sahiplerini buldu. Dernek tarafından 'Vefa' ödülü duayen eğitimci Mustafa Kara'ya, 'Kültür ve Sanat' ödülü halk şairi Osman Efendioğlu'na 'İyilik' ödülü organ bağışında bulunan Kahraman Kansız ile Hatice Çalışkan'a, 'Değer Üreten Uygulamalar' ödülü emekli eğitimci Recep Kaya'ya ve 'Spor' ödülü de Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan'a verildi.

Rize'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Rize Salarha Vadisi Yeni Şehir Kalkınma ve Dayanışma Derneği (SALVADER) kuruluşunun 2`nci yıl dönümünü düzenlenen etkinlikle kutladı


Salarha Kamp Eğitim Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Rize eski milletvekili Ahmet Kabil, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Rize Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği (RESOB) Başkanı Güven Aksoy, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, SALVADER Başkanı Dursun Ali Toptan, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.


'SALVADER ÖDÜLLERİ' SAHİPLERİNİ BULDU


Düzenlenen etkinlik kapsamında 'SALVADER Ödülleri' de sahiplerini buldu. Dernek tarafından 'Vefa' ödülü duayen eğitimci Mustafa Kara'ya, 'Kültür ve Sanat' ödülü halk şairi Osman Efendioğlu'na 'İyilik' ödülü organ bağışında bulunan Kahraman Kansız ile Hatice Çalışkan'a, 'Değer Üreten Uygulamalar' ödülü emekli eğitimci Recep Kaya'ya ve 'Spor' ödülü de Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan'a verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi