RİZE'NİN EMEKTAR MEMURU EMEKLİYE AYRILDI.

Rize 20.06.2020 - 09:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1900+ kez okundu.
 

RİZE'NİN EMEKTAR MEMURU EMEKLİYE AYRILDI.

SGK Rize İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Süleyman Onay yaş haddinden dolayı emekli oldu.      65 yaş sınırı dolayısıyla emekli olan Rizeli hemşerimiz eski ses sanatçısı Süleyman Onay 40 yıldır SGK da görev yapıyordu.  SGK İl Müdürü Mustafa BAKIRCI' Onay emeklilik haberini sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu.   Toplamda 44 yıla yakın Kurumumuzda 40 yıl civarı hizmetler sonucu bugün Emekli olan İl Müdürlüğümüzün Süleyman abisi; Kurumumuza Rize’mize hizmetlerinden dolayı şahsım ve kurumum adına kendisine teşekkür eder , bundan sonraki hayatında ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlık mutluluk ve huzur dolu günler dileriz .

SGK Rize İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Süleyman Onay yaş haddinden dolayı emekli oldu.

    
65 yaş sınırı dolayısıyla emekli olan Rizeli hemşerimiz eski ses sanatçısı Süleyman Onay 40 yıldır SGK da görev yapıyordu. 

SGK İl Müdürü Mustafa BAKIRCI' Onay emeklilik haberini sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu.

 

Toplamda 44 yıla yakın Kurumumuzda 40 yıl civarı hizmetler sonucu bugün Emekli olan İl Müdürlüğümüzün Süleyman abisi; Kurumumuza Rize’mize hizmetlerinden dolayı şahsım ve kurumum adına kendisine teşekkür eder , bundan sonraki hayatında ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlık mutluluk ve huzur dolu günler dileriz .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi