RİZE'NİN EFSANE LOKANTASINA COVİD-19 ENGELİ

Rize 10.08.2020 - 00:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3380+ kez okundu.
 

RİZE'NİN EFSANE LOKANTASINA COVİD-19 ENGELİ

Rize'nin kavurması ile ünlü Liman Lokantası da covid 19 sebebiyle hizmetine ara verdi. Liman Lokantası tarafından müşterilerini bilgilendirmek amacıyla yapılan açıklamada "Şehrimizde son günlerde yaşanan Kovid-19 artışlarından dolayı ‘Liman Lokantası idaresi’nin aldığı kararla, siz değerli müşterilerimizin ve personelimizin sağlığı bizim için önemli olduğundan faaliyetimizi geçici olarak durdurma kararı aldık.” denildi.

Rize'nin kavurması ile ünlü Liman Lokantası da covid 19 sebebiyle hizmetine ara verdi.


Liman Lokantası tarafından müşterilerini bilgilendirmek amacıyla yapılan açıklamada "Şehrimizde son günlerde yaşanan Kovid-19 artışlarından dolayı ‘Liman Lokantası idaresi’nin aldığı kararla, siz değerli müşterilerimizin ve personelimizin sağlığı bizim için önemli olduğundan faaliyetimizi geçici olarak durdurma kararı aldık.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi