Rize'nin Efsane ismi unutulmadı

Rize 08.08.2019 - 16:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1959+ kez okundu.
 

Rize'nin Efsane ismi unutulmadı

Rize Belediyesi eski başkanlarından  merhum  Ekrem ORHON'un ölümünün 36. yıldönümü anısına Rize'de  yapılacak bir dizi anma programına katılmak için   kızı  Çayhan ORHON DERVİŞOĞLU  babasının isminin verilerek yaşatılmış olduğu  Rize Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini, İl milli Eğitim Müdürü  Yaşar KOÇAK, Belediye Başkan Yardımcısı M. Aydın BİLSEL, Belediye Meclis Üyesi  Dursun BİLGİLİ, ve eğitim camiası çalışanları ile birlikte  ziyarette bulundular. Ekrem Orhon MTAL Müdürü  Muhammet KAN tarafından karşılanan konuklara okulun turizm alanında Rize'nin ara eleman ihtiyacının karşılanması hakkında kısa bir brifing verildi.r. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, uygulama otelinin en kısa zamanda ilimize kazandırılması için gerekli çalışmaların başlatıldığını söyledi. Çayhan ORHON DERVİŞOĞLU; okulun konum itibari ile çok güzel bir yerde olduğunu, binasının temiz ve düzenli olması ve  babasının adının bu okulda yaşatılmasının kendisini ve ailesini çok mutlu ettiğini belirtti. Okul Müdürü Muhammet Kan i konuklarına  ziyaret programına katılımlarından dolayı teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çelimesi ile ziyaret sona erdi.

Rize Belediyesi eski başkanlarından  merhum  Ekrem ORHON'un ölümünün 36. yıldönümü anısına Rize'de  yapılacak bir dizi anma programına katılmak için   kızı  Çayhan ORHON DERVİŞOĞLU  babasının isminin verilerek yaşatılmış olduğu  Rize Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini, İl milli Eğitim Müdürü  Yaşar KOÇAK, Belediye Başkan Yardımcısı M. Aydın BİLSEL, Belediye Meclis Üyesi  Dursun BİLGİLİ, ve eğitim camiası çalışanları ile birlikte  ziyarette bulundular.


Ekrem Orhon MTAL Müdürü  Muhammet KAN tarafından karşılanan konuklara okulun turizm alanında Rize'nin ara eleman ihtiyacının karşılanması hakkında kısa bir brifing verildi.r. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, uygulama otelinin en kısa zamanda ilimize kazandırılması için gerekli çalışmaların başlatıldığını söyledi.


Çayhan ORHON DERVİŞOĞLU; okulun konum itibari ile çok güzel bir yerde olduğunu, binasının temiz ve düzenli olması ve  babasının adının bu okulda yaşatılmasının kendisini ve ailesini çok mutlu ettiğini belirtti.


Okul Müdürü Muhammet Kan i konuklarına  ziyaret programına katılımlarından dolayı teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çelimesi ile ziyaret sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi