Rize'nin efsane ismi sevenlerini korkuttu

Rize 18.07.2019 - 22:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2178+ kez okundu.
 

Rize'nin efsane ismi sevenlerini korkuttu

Rize ilinin iki marka isminden biri olan necati hocamız,ilimiz insanlarını olduğu gibi,ülkemizdeki sevenlerini korkuttu.              Kısa zaman önce geçirmiş olduğu kısmı felç ile RTE.Arastirma hastahanesi ne   kaldırılan hocaların hocası Necati hocamız kısa süre  tedavisi  yoğun bakim unitesinde yapıldıktan  sonra aynı hastanenin  nöroloji servisine geçirildi.Moralinin ve sağlığının son derece iyi olduğu görünen hocamızın "ula iyiyim soranlara selam söyleyin "soylemi ,hocamızın sevenlerine ilimize ve bütün Türkiye'ye bizlere iletilmek üzere istegiydi.                  Hocamıza sağlık sıhhat uzun ömürler  Allahü teala  nasip etsin.

Rize ilinin iki marka isminden biri olan necati hocamız,ilimiz insanlarını olduğu gibi,ülkemizdeki sevenlerini korkuttu.
            

Kısa zaman önce geçirmiş olduğu kısmı felç ile RTE.Arastirma hastahanesi ne   kaldırılan hocaların hocası Necati hocamız kısa süre  tedavisi  yoğun bakim unitesinde yapıldıktan  sonra aynı hastanenin  nöroloji servisine geçirildi.Moralinin ve sağlığının son derece iyi olduğu görünen hocamızın "ula iyiyim soranlara selam söyleyin "soylemi ,hocamızın sevenlerine ilimize ve bütün Türkiye'ye bizlere iletilmek üzere istegiydi. 
               

Hocamıza sağlık sıhhat uzun ömürler  Allahü teala  nasip etsin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi