Rize'nin Dünya Markası ANZER Balının ismini kullanıyorlar

Rize 04.11.2019 - 06:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2653+ kez okundu.
 

Rize'nin Dünya Markası ANZER Balının ismini kullanıyorlar

Dünyanın en değerli ve şifalı balı olan Anzer Balı isminin kullanılması RTÜK’e şikâyet edildi.  İkizdere Anzer Ballıköy Kooperatif Başkanı Osman Civelek Anzer Balı ve isminin istismar edildiğini söyleyerek bir açıklamada bulundu. Başkan Civelek’in açıklaması şöyle ’Son günlerde bazı Televizyon kanallarında reklamı yapılan Anzer macunu ve Anzer Ballı macunların dünyaca ünlü Anzer Balımızla hiç alakası olmadığı ve ismimizi kullanarak halkı yanıltmak suretiyle haksız kazanç elde ettikleri aşikârdır. Konuyu Rize eski vekili Sn. Hasan Karal beyefendiye anlatarak RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e ulaştırdık ve en kısa zamanda bu kanallarla ilgili yaptırımların sözünü aldık.   Diğer taraftan avukatımız hukuki haklarımızın korunması için gerekli işlemleri başlatmış bulunmaktadır. Anzer isminin istismarını önlemek için yardımcı olan eski Vekilimiz Hasan Karal’a da teşekkür ediyoruz. Anzer Balımızdan böyle bir macun vs. başka ürün üretilmiyor, Herkesin bunu bilmesini istiyoruz’ dedi.   

Dünyanın en değerli ve şifalı balı olan Anzer Balı isminin kullanılması RTÜK’e şikâyet edildi. 


İkizdere Anzer Ballıköy Kooperatif Başkanı Osman Civelek Anzer Balı ve isminin istismar edildiğini söyleyerek bir açıklamada bulundu. Başkan Civelek’in açıklaması şöyle ’Son günlerde bazı Televizyon kanallarında reklamı yapılan Anzer macunu ve Anzer Ballı macunların dünyaca ünlü Anzer Balımızla hiç alakası olmadığı ve ismimizi kullanarak halkı yanıltmak suretiyle haksız kazanç elde ettikleri aşikârdır. Konuyu Rize eski vekili Sn. Hasan Karal beyefendiye anlatarak RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e ulaştırdık ve en kısa zamanda bu kanallarla ilgili yaptırımların sözünü aldık.

 

Diğer taraftan avukatımız hukuki haklarımızın korunması için gerekli işlemleri başlatmış bulunmaktadır. Anzer isminin istismarını önlemek için yardımcı olan eski Vekilimiz Hasan Karal’a da teşekkür ediyoruz. Anzer Balımızdan böyle bir macun vs. başka ürün üretilmiyor, Herkesin bunu bilmesini istiyoruz’ dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi