Rize'nin duayen eğitimcisi hayatıını kaybetti.

Vefat 15.10.2019 - 08:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3137+ kez okundu.
 

Rize'nin duayen eğitimcisi hayatıını kaybetti.

Rizeli eğitimci hayatını kaybetti. Uzun yıllar Türk Milli eğitimine hizmet eden ve en son yıllarca görev yaptığı Rize'nin Kalkandere İlçesindeki Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden emekli olan Rize'nin duayen eğitimcisi Mustafa KAVASOĞLU hayatını kaybetti. Yaklaşık 2 yıldır yakalandığı amansız hastalıla mücadele eden kavasoğlu bu sabah 04.00'de Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Bugün Rize'ye getirilecek olan Kavasoğlu'nun cenazesi 16 Ekim 2019 Çarşamba günü öğle namazının ardından Rize Merkez Sahil Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Ardeşen İlçesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecek Merhuma Allah'tan rahmet ailesi, sevenleri ve Rize eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz

Rizeli eğitimci hayatını kaybetti.


Uzun yıllar Türk Milli eğitimine hizmet eden ve en son yıllarca görev yaptığı Rize'nin Kalkandere İlçesindeki Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden emekli olan Rize'nin duayen eğitimcisi Mustafa KAVASOĞLU hayatını kaybetti.


Yaklaşık 2 yıldır yakalandığı amansız hastalıla mücadele eden kavasoğlu bu sabah 04.00'de Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.


Bugün Rize'ye getirilecek olan Kavasoğlu'nun cenazesi 16 Ekim 2019 Çarşamba günü öğle namazının ardından Rize Merkez Sahil Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Ardeşen İlçesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecek


Merhuma Allah'tan rahmet ailesi, sevenleri ve Rize eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi