Rize'nin çocukları artık Rizesporlu

Spor 11.05.2019 - 00:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2153+ kez okundu.
 

Rize'nin çocukları artık Rizesporlu

RİZESPOR BAŞKAN KARTAL VE YÖNECİLERİ ÇAMLIHEMŞİN'DE FORMA DAĞITTI    2017 yılında başlatılan “Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi” Çamlıhemşin'de Uygulandı Çaykur Rizespor’un geleceğini oluşturmak adına 2017 yılında başlayan Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi; kapsamında Çamlıhemşin 'de bulunan bazı okulların öğrencilere formalar dağıtıldı.    Proje kapsamında Rize'de ve Türkiye genelinde bir çok okulda minik öğrencilere Rizespor forması dağıtılırken son ziyaret Çamlıhemşin ilçesinde bulunan okullara yapıldı. Öncelikle Merkez Odaklı Köy Okulları öğrencileri ilçe merkezde toplandı Atatürk İlköğretim okulunu ziyaret eden hocalar ve yöneticiler ilçe protokolu burda formalara dağıtıktan sonra Topluca Köyüne Çıktılar    Rizespor Yönetimi ve Çamlıhemşin kaymakam vekili Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman HAŞİMOĞLU” Ayder Gurubun Sponsorluğunu Yapmış olduğu ÇAYKUR RİZE SPOR “ Başkanı Hasan KARTAL ve Yönetim Kurulunun Katılımı ile İstanbul Odasi Şehit Binbaşı Ömer Aktuğ ilk ve orta okulun'da Rizespor Forması Hediye ettiler.    RİZESPOR Başkani Hasan KARTAL Yönetim Kurulu Ayder Gurubu Ahmet HAŞİMOĞLU Serkan KARAVIN, Talha KÜÇÜKVAR ve Sadullah KÖSE Süleyman BASA Çamlıhemşin'de ve Topluca Köyün'de yüzlerce öğrenciye yeşil mavili forma dağıtırken ordan ayrılarak dünyaca ünlü Ayder yaylasını zıyaret ederek iftar saatini beklediler Rizespor yönetimi Gençlik ve Spoe eski Bakanı Osman Aşkın' BAK'ın katılımıyla gündüz de forma dağıtım tötrenlerine katıldılar. Rize’nin Ardeşen İlçesinde bulunan ilk ve orta öğretim okullarında ki 5 ve 6. Sınıf öğrencilerine Alparslan Okulu konferans salonunda düzenlenen etkinlikte forma  hediye edildi.  Minik Kalpler Okul Projesi kapsamında Ardeşen İlçesinde bulunan 5 ve 6. Sınıf öğrencileri Alparslan Ortaöğretim okulu konferans salonunda toplanarak Başkanı Hasan Kartal, ve Teknik Direktörümüz Okan Buruk ile söyleşi yaptılar. Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı programda öğrencilere yeşil mavili Rizespor forması dağıtıldı. 

RİZESPOR BAŞKAN KARTAL VE YÖNECİLERİ ÇAMLIHEMŞİN'DE FORMA DAĞITTI 

 

2017 yılında başlatılan “Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi” Çamlıhemşin'de Uygulandı Çaykur Rizespor’un geleceğini oluşturmak adına 2017 yılında başlayan Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi; kapsamında Çamlıhemşin 'de bulunan bazı okulların öğrencilere formalar dağıtıldı. 

 

Proje kapsamında Rize'de ve Türkiye genelinde bir çok okulda minik öğrencilere Rizespor forması dağıtılırken son ziyaret Çamlıhemşin ilçesinde bulunan okullara yapıldı. Öncelikle Merkez Odaklı Köy Okulları öğrencileri ilçe merkezde toplandı Atatürk İlköğretim okulunu ziyaret eden hocalar ve yöneticiler ilçe protokolu burda formalara dağıtıktan sonra Topluca Köyüne Çıktılar 

 

Rizespor Yönetimi ve Çamlıhemşin kaymakam vekili Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman HAŞİMOĞLU” Ayder Gurubun Sponsorluğunu Yapmış olduğu ÇAYKUR RİZE SPOR “ Başkanı Hasan KARTAL ve Yönetim Kurulunun Katılımı ile İstanbul Odasi Şehit Binbaşı Ömer Aktuğ ilk ve orta okulun'da Rizespor Forması Hediye ettiler. 

 

RİZESPOR Başkani Hasan KARTAL Yönetim Kurulu Ayder Gurubu Ahmet HAŞİMOĞLU Serkan KARAVIN, Talha KÜÇÜKVAR ve Sadullah KÖSE Süleyman BASA Çamlıhemşin'de ve Topluca Köyün'de yüzlerce öğrenciye yeşil mavili forma dağıtırken ordan ayrılarak dünyaca ünlü Ayder yaylasını zıyaret ederek iftar saatini beklediler

Rizespor yönetimi Gençlik ve Spoe eski Bakanı Osman Aşkın' BAK'ın katılımıyla gündüz de forma dağıtım tötrenlerine katıldılar.

Rize’nin Ardeşen İlçesinde bulunan ilk ve orta öğretim okullarında ki 5 ve 6. Sınıf öğrencilerine Alparslan Okulu konferans salonunda düzenlenen etkinlikte forma  hediye edildi. 

Minik Kalpler Okul Projesi kapsamında Ardeşen İlçesinde bulunan 5 ve 6. Sınıf öğrencileri Alparslan Ortaöğretim okulu konferans salonunda toplanarak Başkanı Hasan Kartal, ve Teknik Direktörümüz Okan Buruk ile söyleşi yaptılar. Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı programda öğrencilere yeşil mavili Rizespor forması dağıtıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi