RİZE'NİN ÇİÇEĞİ BURNUNDA İL MÜDÜRÜ RESMEN GÖREVE BAŞLADI

Kültür 07.09.2020 - 17:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2429+ kez okundu.
 

RİZE'NİN ÇİÇEĞİ BURNUNDA İL MÜDÜRÜ RESMEN GÖREVE BAŞLADI

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ ESRA ALEMDAROĞLU GÖREVE BAŞLADI İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanan Esra Alemdaroğlu Rize Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekili görevini devrederek bugün İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine başladı. Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu olan ve yüksek lisansını 2012-2016 yılları arasında Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Yönetimi bölümünde tamamlayan Alemdaroğlu 2012 yılında Rize İl Sağlık Müdürlüğü'ne psikolog olarak atandı. 2015 yılına kadar bu görevini başarıyla sürdüren Alemdaroğlu, 2015 yılında ise Rize Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekili olarak göreve başladı. Alemdaroğlu, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekilliği döneminde aynı zamanda Rize Valiliği AB, Dış İlişkiler Bürosu ve Proje Koordinasyon Merkezi Korodinatörü, Rize Valiliği Gönül Elçileri Koordinasyon Birim Sorumlusu, Rize Valiliği Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Müdürü olarak görev yaptı. Rize'nin ilk Film Festivali olan ve iki yıldır gerçekleştirilen Çay Film Festivali'nin koordinatörlüğünü yapmakta ve festivale uluslararası boyut kazandırmak için çalışmalarına devam etmektedir. Lise döneminde başladığı Rize Gençlik Merkezi tiyatro çalışmalarında günümüze kadar pek çok oyunda oyuncu olarak sahne alan Alemdaroğlu, şu anda gönüllü olarak Gençlik Merkezi'nde tiyatro yönetmenliği ve proje grubu eğitmenliği de yapmaktadır. Kültür, sanat, spor, eğitim, turizm, sosyal sorumluluk vb. pek çok alanda proje geliştirip yürüten Alemdaroğlu, Coğrafi İşaretli Ürünler, Geleneksel ve Yöresel Sanatlar, Turizm Master Planı, Festivaller ve sosyal faaliyetlerin planlanmasında da görev almaktadır. İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak bugün yeni görevine başlayan Alemdaroğlu iyi derecede İngilizce, orta derecede Almanca bilmektedir.

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ ESRA ALEMDAROĞLU GÖREVE BAŞLADI


İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanan Esra Alemdaroğlu Rize Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekili görevini devrederek bugün İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine başladı.


Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu olan ve yüksek lisansını 2012-2016 yılları arasında Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Yönetimi bölümünde tamamlayan Alemdaroğlu 2012 yılında Rize İl Sağlık Müdürlüğü'ne psikolog olarak atandı. 2015 yılına kadar bu görevini başarıyla sürdüren Alemdaroğlu, 2015 yılında ise Rize Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekili olarak göreve başladı.


Alemdaroğlu, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekilliği döneminde aynı zamanda Rize Valiliği AB, Dış İlişkiler Bürosu ve Proje Koordinasyon Merkezi Korodinatörü, Rize Valiliği Gönül Elçileri Koordinasyon Birim Sorumlusu, Rize Valiliği Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Müdürü olarak görev yaptı.


Rize'nin ilk Film Festivali olan ve iki yıldır gerçekleştirilen Çay Film Festivali'nin koordinatörlüğünü yapmakta ve festivale uluslararası boyut kazandırmak için çalışmalarına devam etmektedir. Lise döneminde başladığı Rize Gençlik Merkezi tiyatro çalışmalarında günümüze kadar pek çok oyunda oyuncu olarak sahne alan Alemdaroğlu, şu anda gönüllü olarak Gençlik Merkezi'nde tiyatro yönetmenliği ve proje grubu eğitmenliği de yapmaktadır.


Kültür, sanat, spor, eğitim, turizm, sosyal sorumluluk vb. pek çok alanda proje geliştirip yürüten Alemdaroğlu, Coğrafi İşaretli Ürünler, Geleneksel ve Yöresel Sanatlar, Turizm Master Planı, Festivaller ve sosyal faaliyetlerin planlanmasında da görev almaktadır.


İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak bugün yeni görevine başlayan Alemdaroğlu iyi derecede İngilizce, orta derecede Almanca bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi