Rize'nin Başarıya doymayan okulundan yeni Bir başarı daha

Eğitim 12.04.2019 - 23:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2704+ kez okundu.
 

Rize'nin Başarıya doymayan okulundan yeni Bir başarı daha

Rize Sosyal Bilimler Lisesinden  Bir başarı daha...  Rize Sosyal Bilimler Lisesi 3. Ulusal Bilim Kampı Proje Yarışmalarında Türkiye Finallerinde  katılmaya hak kazandı Bursa´da düzenlenen 3. Ulusal Bilim Kampı Proje Yarışmalarında Rize'yi  temsil eden Rize Sosyal Bilimler Lisesi kendi kategorisinde ilk üçe girerek Bursa´da Proje sergilemeye hak kazandı. Okul Müdürü Meryem TURGUT bu başarıyı yakalayan tüm Öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek  başarılarının devamını diledi.

Rize Sosyal Bilimler Lisesinden  Bir başarı daha... 

Rize Sosyal Bilimler Lisesi 3. Ulusal Bilim Kampı Proje Yarışmalarında Türkiye Finallerinde  katılmaya hak kazandı

Bursa´da düzenlenen 3. Ulusal Bilim Kampı Proje Yarışmalarında Rize'yi  temsil eden Rize Sosyal Bilimler Lisesi kendi kategorisinde ilk üçe girerek Bursa´da Proje sergilemeye hak kazandı.

Okul Müdürü Meryem TURGUT bu başarıyı yakalayan tüm Öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek  başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi