RİZE MODERN BİR EĞİTİM KURUMUNA DAHA KAVUŞUYOR

Eğitim 13.12.2019 - 09:35, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2183+ kez okundu.
 

RİZE MODERN BİR EĞİTİM KURUMUNA DAHA KAVUŞUYOR

Rize RTE Üniversitesi Geliştirme Vakfı ile Marin Römorkör ve Kılavuzluk A.Ş arasında Üniversitenin  Güneysu Konakları’nın bitişiğindeki 8 dönümlük araziye özel okul yapılmasına ilişkin protokol imzalandı. İmzalanan protokole göre, 11.000 metrekare kapalı alana sahip olacak olan okul binasının 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemine yetiştirilmesi planlanmaktadır. Okul inşaatı tamamlandıktan sonra RTE Üniversitesi  Geliştirme Vakfı’na teslim edilecek. İstanbul’da gerçekleştirilen imza törenine, Marin Römorkör ve Kılavuzluk A.Ş yetkilisi ile Üniversite Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret BAYRAKTAR arasında yapılan imza töreninde Üniversite Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri; Rize Valisi Kemal ÇEBER, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri KASIRGA, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU, Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Necmeddin Bilal ERDOĞAN, Ali KOPUZ, Abdulkadir KART, Av. Harun MERTOĞLU ile İstanbul Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer KIRAN da hazır bulundular.

Rize RTE Üniversitesi Geliştirme Vakfı ile Marin Römorkör ve Kılavuzluk A.Ş arasında Üniversitenin  Güneysu Konakları’nın bitişiğindeki 8 dönümlük araziye özel okul yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.


İmzalanan protokole göre, 11.000 metrekare kapalı alana sahip olacak olan okul binasının 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemine yetiştirilmesi planlanmaktadır. Okul inşaatı tamamlandıktan sonra RTE Üniversitesi  Geliştirme Vakfı’na teslim edilecek.


İstanbul’da gerçekleştirilen imza törenine, Marin Römorkör ve Kılavuzluk A.Ş yetkilisi ile Üniversite Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret BAYRAKTAR arasında yapılan imza töreninde Üniversite Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Üyeleri; Rize Valisi Kemal ÇEBER, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri KASIRGA, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU, Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Necmeddin Bilal ERDOĞAN, Ali KOPUZ, Abdulkadir KART, Av. Harun MERTOĞLU ile İstanbul Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer KIRAN da hazır bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi