Rize'mizi en güzel şekilde tanıtacağız

Kültür 24.09.2019 - 09:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2770+ kez okundu.
 

Rize'mizi en güzel şekilde tanıtacağız

İstanbul 11. Rize Günleri İçin Toplantı Yapıldı  İstanbul Maltepe etkinlik alanında 16-20 Ekim tarihleri arasında Rize Valiliği himayesinde, Rize Dernekler Federasyonu organizetörlüğünde 11. si düzenlenecek olan Rize Günleri için, Rize Valiliği Ayder Toplantı Salonunda Vali Kemal Çeber Başkanlığında toplantı düzenlendi.  Düzenlenen toplantıya Vali Çeber’in yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, İlgili Kurum Müdürleri ve STK temsilcileride katıldı.  Toplantıda Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Albayrak’ta bir sunum yaptı. İstanbul’da yapılacak Rize Tanıtım Günlerinin başarılı bir şekilde geçmesi için ortak hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Albayrak kurumlardan beklentilerini iletti.   Toplantıda konuşan Vali Çeber ;” Rize çok güzel bir şehir. İlimizin kendine özgü pek çok özelliği bulunmakta. Bu özelliklerin tanıtılması, kültürel değerlerin paylaşılması açısından bu organizasyonlar ciddi önem taşıyor. Koordineli bir şekilde hareket ederek ilimizi en güzel şekilde tanıtacağız. “ dedi.   

İstanbul 11. Rize Günleri İçin Toplantı Yapıldı 


İstanbul Maltepe etkinlik alanında 16-20 Ekim tarihleri arasında Rize Valiliği himayesinde, Rize Dernekler Federasyonu organizetörlüğünde 11. si düzenlenecek olan Rize Günleri için, Rize Valiliği Ayder Toplantı Salonunda Vali Kemal Çeber Başkanlığında toplantı düzenlendi. 


Düzenlenen toplantıya Vali Çeber’in yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, İlgili Kurum Müdürleri ve STK temsilcileride katıldı. 


Toplantıda Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Albayrak’ta bir sunum yaptı. İstanbul’da yapılacak Rize Tanıtım Günlerinin başarılı bir şekilde geçmesi için ortak hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Albayrak kurumlardan beklentilerini iletti.  


Toplantıda konuşan Vali Çeber ;” Rize çok güzel bir şehir. İlimizin kendine özgü pek çok özelliği bulunmakta. Bu özelliklerin tanıtılması, kültürel değerlerin paylaşılması açısından bu organizasyonlar ciddi önem taşıyor. Koordineli bir şekilde hareket ederek ilimizi en güzel şekilde tanıtacağız. “ dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi