RİZE MİLLİ EĞİTİMDEN EBA HABERİNE AÇIKLAMA GELDİ.

Eğitim 03.09.2020 - 16:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1658+ kez okundu.
 

RİZE MİLLİ EĞİTİMDEN EBA HABERİNE AÇIKLAMA GELDİ.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ.   03/09/2020 tarihinde Haber sitemizde B.Arif TURAN tarafındna kaleme alınan  https://rizeninsesi.net/haber-rize-de-velilerin-eba-sIkIntIsI-174456.html  Mill Eğitim müdürğü ile ilgili  EEBA yayınlarında sıkıntı konu haberle ilgili olarak Rizze il Milli Eğitim Müdürlüğünden bir açıklama gönderildi.   İl Müdürü Yaşar KOÇAK İMZALI AÇIKLAMANIN TAM METNİ.  

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ.

 

03/09/2020 tarihinde Haber sitemizde B.Arif TURAN tarafındna kaleme alınan  https://rizeninsesi.net/haber-rize-de-velilerin-eba-sIkIntIsI-174456.html  Mill Eğitim müdürğü ile ilgili  EEBA yayınlarında sıkıntı konu haberle ilgili olarak Rizze il Milli Eğitim Müdürlüğünden bir açıklama gönderildi.

 

İl Müdürü Yaşar KOÇAK İMZALI AÇIKLAMANIN TAM METNİ.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi