RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANDI

Siyaset 09.09.2020 - 13:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2480+ kez okundu.
 

RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANDI

  Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçede CAN’lı dönem !!!   Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Ensar Özçelik’in görevinden alınması ile boşalan Merkez İlçe Başkanlığı görevine Genel Merkez tarafından, Rize’nin tanınan ve sevilen simalarından, uzun yıllardan beri Milli Görüş kadrolarında bir çok görevlerde bulunan, son olarak Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkan Yardımcılığı, İl Seçim ve Hukuk İşleri Başkanlığı görevini yürütmekte olan Hızır CAN atanmıştır.       Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Hızır Can yapmış olduğu yazılı açıklamada; "Değerli Rizeli Hemşerilerim! Milletimizin Refahı, tüm insanlığın kurtuluşu ve selameti için yola girdiğimiz bu kutlu davada bulunmak, bu davanın bir neferi olmak bizler için en büyük şereftir. Bizlere bunu nasip eden Rabbime binlerce şükür olsun. Erbakan Hocamızın söylediği gibi; “Bu dava için çalışmak herkese nasip olmaz , bütün mesele bu şerefli davada nasıl bir imtihan vereceğimizdir.”       Önemli olan Nuh’un gemisinde olmaktır. Davada hangi görevde olursak olalım o görev bizim için çok kutsal ve çok önemlidir. Kuracağımız Merkez İlçe teşkilatımızda görev alacak tüm kardeşlerimizle beraber partimizin çalışma programlarına ve modeline uygun olarak disiplinli, gayretli bir şekilde çalışan, teşkilat hiyerarşisine uyumlu, Davaya ve Lidere sadakatli, istikametini bilen, şuurlu ve donanımlı kadrolar kurarak, önce Ahlak ve Maneviyat ilkesini kendisine esas almış, toplumun her kesimini kucaklayan bir yaklaşımla görevimizi sürdüreceğiz. Bizlere güvenip bu görevi layık gören il başkanıma ve tüm teşkilat büyüklerime buradan teşekkürlerimi sunuyorum.   Halkımızın bize gösterdiği büyük teveccühe layık olmak, üstlendiğimiz görevleri hakkıyla yapmak, ülkemizin ve insanlığın yaşamış olduğu sorunların çözümünde katkıda bulunmak ve almış olduğumuz bu bayrağı en yükseğe taşımak için  tüm gayretimle çalışacağıma söz veriyorum. Cenab-ı Allah’tan bizlere yardım etmesini,  yüz aklığı ve muvaffakiyetler vermesini diliyorum.     Bizden önce Merkez İlçe teşkilatında görev yapmış ihlaslı ve samimi olarak çalışan tüm kardeşlerimi buradan kucaklıyor, teşekkürlerimi sunuyorum.        Rabbim Milli Görüş Davasını gerçek manasıyla anlamayı ve yaşamayı herkese nasip etsin. Milli Görüş Davasının tek temsilcisi gerçek savunucusu olan Yeniden Refah Partisi tüm kadrolarına muvaffakiyetler ve üstün başarılar diliyorum.”  

 

Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçede CAN’lı dönem !!!

 

Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Ensar Özçelikin görevinden alınması ile boşalan Merkez İlçe Başkanlığı görevine Genel Merkez tarafından, Rize’nin tanınan ve sevilen simalarından, uzun yıllardan beri Milli Görüş kadrolarında bir çok görevlerde bulunan, son olarak Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkan Yardımcılığı, İl Seçim ve Hukuk İşleri Başkanlığı görevini yürütmekte olan Hızır CAN atanmıştır.

     

Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Hızır Can yapmış olduğu yazılı açıklamada; "Değerli Rizeli Hemşerilerim! Milletimizin Refahı, tüm insanlığın kurtuluşu ve selameti için yola girdiğimiz bu kutlu davada bulunmak, bu davanın bir neferi olmak bizler için en büyük şereftir. Bizlere bunu nasip eden Rabbime binlerce şükür olsun. Erbakan Hocamızın söylediği gibi; Bu dava için çalışmak herkese nasip olmaz , bütün mesele bu şerefli davada nasıl bir imtihan vereceğimizdir.”

     

Önemli olan Nuhun gemisinde olmaktır. Davada hangi görevde olursak olalım o görev bizim için çok kutsal ve çok önemlidir. Kuracağımız Merkez İlçe teşkilatımızda görev alacak tüm kardeşlerimizle beraber partimizin çalışma programlarına ve modeline uygun olarak disiplinli, gayretli bir şekilde çalışan, teşkilat hiyerarşisine uyumlu, Davaya ve Lidere sadakatli, istikametini bilen, şuurlu ve donanımlı kadrolar kurarak, önce Ahlak ve Maneviyat ilkesini kendisine esas almış, toplumun her kesimini kucaklayan bir yaklaşımla görevimizi sürdüreceğiz. Bizlere güvenip bu görevi layık gören il başkanıma ve tüm teşkilat büyüklerime buradan teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Halkımızın bize gösterdiği büyük teveccühe layık olmak, üstlendiğimiz görevleri hakkıyla yapmak, ülkemizin ve insanlığın yaşamış olduğu sorunların çözümünde katkıda bulunmak ve almış olduğumuz bu bayrağı en yükseğe taşımak için  tüm gayretimle çalışacağıma söz veriyorum. Cenab-ı Allah’tan bizlere yardım etmesini,  yüz aklığı ve muvaffakiyetler vermesini diliyorum.

   

Bizden önce Merkez İlçe teşkilatında görev yapmış ihlaslı ve samimi olarak çalışan tüm kardeşlerimi buradan kucaklıyor, teşekkürlerimi sunuyorum.

      

Rabbim Milli Görüş Davasını gerçek manasıyla anlamayı ve yaşamayı herkese nasip etsin. Milli Görüş Davasının tek temsilcisi gerçek savunucusu olan Yeniden Refah Partisi tüm kadrolarına muvaffakiyetler ve üstün başarılar diliyorum.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi