RİZE MEMUR SEN'DE NÖBET DEĞİŞİMİ

Sendika 13.11.2019 - 17:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3724+ kez okundu.
 

RİZE MEMUR SEN'DE NÖBET DEĞİŞİMİ

Memur Sen Rize İl Başkanı Resul Usta’nın görevden alınması sonucu Memur Sen Rize İl Başkanlığının seçimi yapıldı. 2 adayın yarıştığı seçimde Büro Memur Sen Rize Şube Başkanı Seyit Ali Yılmaz ile Eğitim Bir Sen Rize Şube Başkanı Seyfettin Afacanlar yarıştı. Seçimi 27 oyla Seyit Ali Yılmaz kazandı.   27 delegenin oyunu alan Büro Memur Sen Rize Şube Başkanı Seyit Ali Yılmaz, Memur Sen Rize’nin yeni il başkanı oldu, Rize'de en çok üyeye sahip Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Seyfettin Afacanlar ise 21 oy aldı. Rize eğitim camiasında en çok üyeye sahip Sendika Başkanına rağmen Büro memur Sen Rize Şube Başkanı Yılmaz'ın seçimi kazanması büyük bir başarı ve sürpriz olarak değerlendirildi.

Memur Sen Rize İl Başkanı Resul Usta’nın görevden alınması sonucu Memur Sen Rize İl Başkanlığının seçimi yapıldı. 2 adayın yarıştığı seçimde Büro Memur Sen Rize Şube Başkanı Seyit Ali Yılmaz ile Eğitim Bir Sen Rize Şube Başkanı Seyfettin Afacanlar yarıştı. Seçimi 27 oyla Seyit Ali Yılmaz kazandı.
 

27 delegenin oyunu alan Büro Memur Sen Rize Şube Başkanı Seyit Ali Yılmaz, Memur Sen Rize’nin yeni il başkanı oldu, Rize'de en çok üyeye sahip Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Seyfettin Afacanlar ise 21 oy aldı.


Rize eğitim camiasında en çok üyeye sahip Sendika Başkanına rağmen Büro memur Sen Rize Şube Başkanı Yılmaz'ın seçimi kazanması büyük bir başarı ve sürpriz olarak değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi