RİZE LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İDLİB'E SELAM GÖNDERDİ

Spor 13.03.2020 - 14:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2508+ kez okundu.
 

RİZE LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İDLİB'E SELAM GÖNDERDİ

Ali Metin Kazancı Rize Lisesi Din  Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Nisanur ARIKAN'ın  rehberliğinde öğrenciler Bahar Kalkanı Harekatı sebebiyle İdlib'de görev yapan askerlerimize mektup gönderdi. Rize Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Birimini  ziyaret eden Ali Metin Kazancı Rize Lisesi öğrencileri yazmış oldukları mektupları Bahar Kalkanı Hatekatı nedeniyle Suriye'nin İdlib kentinde görev yapan askerlerimize göndermek istediklerini belirttiler. Toplum Destek Biriminde görev yapan polisler öğrencilerimizin bu isteklerine samimi bir karşılık verdiler. Ali Metin Kazancı Rize Lisesini ziyarete giden polis memurları hem öğrencilerle tanıştılar hem de mektupları İdlib'e göndermek üzere teslim aldılar.  

Ali Metin Kazancı Rize Lisesi Din  Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Nisanur ARIKAN'ın  rehberliğinde öğrenciler Bahar Kalkanı Harekatı sebebiyle İdlib'de görev yapan askerlerimize mektup gönderdi.


Rize Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Birimini  ziyaret eden Ali Metin Kazancı Rize Lisesi öğrencileri yazmış oldukları mektupları Bahar Kalkanı Hatekatı nedeniyle Suriye'nin İdlib kentinde görev yapan askerlerimize göndermek istediklerini belirttiler. Toplum Destek Biriminde görev yapan polisler öğrencilerimizin bu isteklerine samimi bir karşılık verdiler.


Ali Metin Kazancı Rize Lisesini ziyarete giden polis memurları hem öğrencilerle tanıştılar hem de mektupları İdlib'e göndermek üzere teslim aldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi