Rize KYK ve RTEÜ'de Yetkili Sendika belli oldu

Sendika 20.05.2019 - 16:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1986+ kez okundu.
 

Rize KYK ve RTEÜ'de Yetkili Sendika belli oldu

Üniversitede Yetki Eğitim-Bir-Sen'de…  Rize 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa TÜRÜT, bu yıl da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ndeki yetkili sendikanın Eğitim Bir Sen olduğunu duyurdu.  Sendika Başkanı Türüt: “Anlayışımız, doğru iş yapana doğru; yanlış iş yapana yanlış yapıyorsun demektir. Diğerlerine göre değil, değerlere göre sendikacılık yapmaya devam edeceğiz.”  1107 kamu personelinin bulunduğu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde toplamda 573 üye sayısına ulaşan Eğitim Bir Sen, birinci sırada yer alarak üniversitenin yetkili sendikası olurken 144 üyesi bulunan Türk Eğitim Sen ise ikinci sıradaki sendika oldu.   Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa TÜRÜT, “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde yetki bu yılda Eğitim Bir Sen'de. Kurulduğu 2006 yılından bu yana destekleriyle sendikamızı yetkili kılan, bizimle yol yürüyen vefakâr üyelerimiz başta olmak üzere; bu başarıda ve büyümede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.  KYK’DA DA YETKİLİ SENDİKA OLDU  Eğitim Bir Sen’in ayrıca Kredi Yurtlar Kurumu’nda da yetkili sendika olduğu bilgisi paylaşıldı. KYK’da, Eğitim Bir Sen’in 49 üye ile KYK’da yetkili sendika olduğu belirtildi.  “Biz sendika olarak sadece kendi üyelerimize değil, farklı düşünce ve görüşte olan insanlara da aynı tutum ve yaklaşımı sergiliyoruz” diyen TÜRÜT, sözlerini “Kişisel ilişkimizde sendikal tercihlerin etkisinin asla taraftarı olmayacağız.   Kredi ve Yurtlar Kurumunda çalışan personelin sayıca az olması ve sürekli yeni yurtların açılması nedeniyle iş yükleri gitgide artan yurt personellerine özverileri için ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayrıca, sürekli saha çalışması yaparak alanda karşılaşılan sorunları yerinde çözme gayretinde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK’e iyi niyetli yaklaşımları için teşekkür ederiz. Sendika olarak bütün personelin sorunlarını kendi sorunumuz olarak görüp bu anlayışla mücadele ettik ve bundan sonrada mücadeleye etmeye devam edeceğiz.     Bizler sadece yaptığımız işlerle gündeme gelmeyi ve gönülleri kazanarak büyümenin gayretinde olacağız. Çatışmacı ve ayrımcı değil; uzlaşmacı ve akl-ı selim bir anlayışla sorun çözme ilkesini benimsemeye devam edeceğiz” dedi. 

Üniversitede Yetki Eğitim-Bir-Sen'de… 


Rize 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa TÜRÜT, bu yıl da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ndeki yetkili sendikanın Eğitim Bir Sen olduğunu duyurdu. 


Sendika Başkanı Türüt: “Anlayışımız, doğru iş yapana doğru; yanlış iş yapana yanlış yapıyorsun demektir. Diğerlerine göre değil, değerlere göre sendikacılık yapmaya devam edeceğiz.” 


1107 kamu personelinin bulunduğu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde toplamda 573 üye sayısına ulaşan Eğitim Bir Sen, birinci sırada yer alarak üniversitenin yetkili sendikası olurken 144 üyesi bulunan Türk Eğitim Sen ise ikinci sıradaki sendika oldu.  


Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa TÜRÜT, “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde yetki bu yılda Eğitim Bir Sen'de. Kurulduğu 2006 yılından bu yana destekleriyle sendikamızı yetkili kılan, bizimle yol yürüyen vefakâr üyelerimiz başta olmak üzere; bu başarıda ve büyümede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi. 


KYK’DA DA YETKİLİ SENDİKA OLDU 


Eğitim Bir Sen’in ayrıca Kredi Yurtlar Kurumu’nda da yetkili sendika olduğu bilgisi paylaşıldı. KYK’da, Eğitim Bir Sen’in 49 üye ile KYK’da yetkili sendika olduğu belirtildi. 


“Biz sendika olarak sadece kendi üyelerimize değil, farklı düşünce ve görüşte olan insanlara da aynı tutum ve yaklaşımı sergiliyoruz” diyen TÜRÜT, sözlerini “Kişisel ilişkimizde sendikal tercihlerin etkisinin asla taraftarı olmayacağız.  


Kredi ve Yurtlar Kurumunda çalışan personelin sayıca az olması ve sürekli yeni yurtların açılması nedeniyle iş yükleri gitgide artan yurt personellerine özverileri için ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayrıca, sürekli saha çalışması yaparak alanda karşılaşılan sorunları yerinde çözme gayretinde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK’e iyi niyetli yaklaşımları için teşekkür ederiz. Sendika olarak bütün personelin sorunlarını kendi sorunumuz olarak görüp bu anlayışla mücadele ettik ve bundan sonrada mücadeleye etmeye devam edeceğiz.  

 

Bizler sadece yaptığımız işlerle gündeme gelmeyi ve gönülleri kazanarak büyümenin gayretinde olacağız. Çatışmacı ve ayrımcı değil; uzlaşmacı ve akl-ı selim bir anlayışla sorun çözme ilkesini benimsemeye devam edeceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi