Rize kurucular kurulu, 18. kuruluş yıldönümünde bir araya geldi.

Siyaset 15.08.2019 - 09:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1727+ kez okundu.
 

Rize kurucular kurulu, 18. kuruluş yıldönümünde bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Rize kurucular kurulu, partinin 18. kuruluş yıldönümünde bir araya geldi. AK Parti Rize kurucu il başkanı ve 24. 25. 26. dönem Rize Milletvekili Hasan Karal’ın organizesinde gerçekleştirilen toplantıya önemli isimler katıldı. AK Parti’nin kuruluşunun 18. yılı münasebetiyle Rize’de kurucular kurulu birlik ve beraberlik toplantısında buluştu. Toplantıya AK Parti Siyasi ve Hukuki işlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize kurucu il başkanı ve 24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize eski il başkanı Yılmaz Katmer ile kurucu kurulu üyeleri katıldı. Birlik ve beraberliğin anlamını parti içerisinde her zaman daim olması için 2001 yılından itibaren çalıştıklarını ifaden eden AK Parti Rize kurucu il başkanı ve 24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal “Türkiye sevdası ile çıktığımız bu yolda 18. yılı geride bıraktık. Kadroları kurmakta zorlandık. Çok çileler çektik. Cefa çekmeden sefa sürülmeyeceğinin bilincindeydik; ancak bizi bu zorluklardan çıkaran biri vardı. O; inancı, azmi, kararlılığı ve ülkesine olan sevdasıyla bizlere hep yol gösterdi. Bizlere düşen görevde o yolda O’nu yalnız bırakmamak. Çünkü o yol hak yoluydu. O yol milletin yoluydu. İşte bizler partimizin kurucusu, lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile el ele gönül gönüle verdik ve 18. Yılı geride bıraktık.” Dedi. Türkiye sevdası ile çıkılan bu yolda 18. yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Karal “Bu davanın bir neferi olmaktan, partinin kurucu lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda, aynı hedefe, aynı inanç ve azimle ilerlemekten gurur duyuyorum. Milletten aldığı güç ile mazlumların sesi, ezilenlerin umudu olan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği gibi Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Devlet olarak birlik ve beraberliğimiz daim olacaktır. Adalet ve Kalkınma Partimizin 18. Yılı Kutlu Olsun.” İfadelerini kullandı. AK Parti Rize kurucu il başkanı ve 24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal toplantıya iştirak eden kurucular kurulu üyelerine, AK Parti Siyasi ve Hukuki işlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı’ya, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’e teşekkür etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Rize kurucular kurulu, partinin 18. kuruluş yıldönümünde bir araya geldi.


AK Parti Rize kurucu il başkanı ve 24. 25. 26. dönem Rize Milletvekili Hasan Karal’ın organizesinde gerçekleştirilen toplantıya önemli isimler katıldı.


AK Parti’nin kuruluşunun 18. yılı münasebetiyle Rize’de kurucular kurulu birlik ve beraberlik toplantısında buluştu.


Toplantıya AK Parti Siyasi ve Hukuki işlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize kurucu il başkanı ve 24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize eski il başkanı Yılmaz Katmer ile kurucu kurulu üyeleri katıldı.


Birlik ve beraberliğin anlamını parti içerisinde her zaman daim olması için 2001 yılından itibaren çalıştıklarını ifaden eden AK Parti Rize kurucu il başkanı ve 24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal “Türkiye sevdası ile çıktığımız bu yolda 18. yılı geride bıraktık. Kadroları kurmakta zorlandık. Çok çileler çektik. Cefa çekmeden sefa sürülmeyeceğinin bilincindeydik; ancak bizi bu zorluklardan çıkaran biri vardı. O; inancı, azmi, kararlılığı ve ülkesine olan sevdasıyla bizlere hep yol gösterdi. Bizlere düşen görevde o yolda O’nu yalnız bırakmamak. Çünkü o yol hak yoluydu. O yol milletin yoluydu. İşte bizler partimizin kurucusu, lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile el ele gönül gönüle verdik ve 18. Yılı geride bıraktık.” Dedi.


Türkiye sevdası ile çıkılan bu yolda 18. yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Karal “Bu davanın bir neferi olmaktan, partinin kurucu lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda, aynı hedefe, aynı inanç ve azimle ilerlemekten gurur duyuyorum. Milletten aldığı güç ile mazlumların sesi, ezilenlerin umudu olan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği gibi Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Devlet olarak birlik ve beraberliğimiz daim olacaktır. Adalet ve Kalkınma Partimizin 18. Yılı Kutlu Olsun.” İfadelerini kullandı.


AK Parti Rize kurucu il başkanı ve 24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal toplantıya iştirak eden kurucular kurulu üyelerine, AK Parti Siyasi ve Hukuki işlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı’ya, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi