RİZE KÜLTÜR VE TURİZMİNE YENİ BAKIŞ AÇILARI SUNACAĞIZ!...

Kültür 17.09.2020 - 12:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2121+ kez okundu.
 

RİZE KÜLTÜR VE TURİZMİNE YENİ BAKIŞ AÇILARI SUNACAĞIZ!...

Rize Valiliği İl Sosyal Etüt Müdür vekilliğini aralıksız 5 yıl sürdüren ve bu dönem içerisinde AB Dış ilişkiler Bürosu ve Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü, Gönül elçileri Koordinasyon birim sorumlusu, Acil durumlar Koordinasyon Merkezi Müdürü olarak görev yapan Esra ALAMDAROĞLU; Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atandı. Alemdaroğlu’nun başta Rize Gençlik Merkezi olmak üzere bir çok sivil toplum kuruluşlarında, önemli dernek faaliyetlerinde ve Rize Valilik bünyesinde hazırlanan tüm projelere büyük katkısı oldu. Rize tarihinde ilk defa bir kadın Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak göreve başlayan Esra Alemdaroğlu’na; kurumla alakalı ilk etapta neler yapabileceği hususunda kısa bir açıklama yapmasını istedik. Alemdaroğlu: ‘’Bugüne kadar Kültür, Spor, Eğitim, Turizm, Sosyal sorumluluk vb. pek çok alanda proje çalışmalarımız oldu. Yeni görevimizle Kültür ve Turizm alanında sorunları çözebilecek, eksikleri tamamlayabilecek, yeni bakış açıları sunabilecek çalışmalar ve projeleri, kamu kurum kuruluşları, yerel yönetimler, Üniversitemiz, sivil toplum kuruluşları ve tüm paydaşlarla işbirliğiyle yağacağız.’’ Dedi.. Güncel gelişmeleri, günümüzün ihtiyaçları, yenilikçi bakış açısıyla çalışmalarımıza ayrıca yer vereceğiz diyen Esra Alemdaroğlu: ‘’Uzmanından gönüllüsüne, işbirliğiyle bu şehirde Kültür ve Turizm adına katkı sunmak, destek vermek isteyenlerle Rize’miz için inşallah faydalı işler yapma gayretinde olacağız’’ diye konuştu. ‘’Allah bana doğup büyüdüğüm yere bu yaşımda hizmet etmeyi nasip etti. Bu nedenle mutluyum’’. Sözleri ile duygularını dile getirdi…

Rize Valiliği İl Sosyal Etüt Müdür vekilliğini aralıksız 5 yıl sürdüren ve bu dönem içerisinde AB Dış ilişkiler Bürosu ve Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü, Gönül elçileri Koordinasyon birim sorumlusu, Acil durumlar Koordinasyon Merkezi Müdürü olarak görev yapan Esra ALAMDAROĞLU; Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atandı.


Alemdaroğlu’nun başta Rize Gençlik Merkezi olmak üzere bir çok sivil toplum kuruluşlarında, önemli dernek faaliyetlerinde ve Rize Valilik bünyesinde hazırlanan tüm projelere büyük katkısı oldu.


Rize tarihinde ilk defa bir kadın Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak göreve başlayan Esra Alemdaroğlu’na; kurumla alakalı ilk etapta neler yapabileceği hususunda kısa bir açıklama yapmasını istedik.


Alemdaroğlu: ‘’Bugüne kadar Kültür, Spor, Eğitim, Turizm, Sosyal sorumluluk vb. pek çok alanda proje çalışmalarımız oldu. Yeni görevimizle Kültür ve Turizm alanında sorunları çözebilecek, eksikleri tamamlayabilecek, yeni bakış açıları sunabilecek çalışmalar ve projeleri, kamu kurum kuruluşları, yerel yönetimler, Üniversitemiz, sivil toplum kuruluşları ve tüm paydaşlarla işbirliğiyle yağacağız.’’ Dedi..


Güncel gelişmeleri, günümüzün ihtiyaçları, yenilikçi bakış açısıyla çalışmalarımıza ayrıca yer vereceğiz diyen Esra Alemdaroğlu: ‘’Uzmanından gönüllüsüne, işbirliğiyle bu şehirde Kültür ve Turizm adına katkı sunmak, destek vermek isteyenlerle Rize’miz için inşallah faydalı işler yapma gayretinde olacağız’’ diye konuştu.


‘’Allah bana doğup büyüdüğüm yere bu yaşımda hizmet etmeyi nasip etti. Bu nedenle mutluyum’’. Sözleri ile duygularını dile getirdi…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi