Rize Ketenlililerin İftar Buluşması

Rize 20.05.2019 - 20:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2185+ kez okundu.
 

Rize Ketenlililerin İftar Buluşması

RİZE GÜNDOĞDU KETENLİ KÖYÜ İNSANLARI İSTANBUL’DA İFTARDA BULUŞTU  İFTAR PROGRAMINA İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU DA KATILDI  Kuruluşunu tamamlayan Rize Ketenli Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul’da ve ülkemizin çeşitli şehirlerinde yaşayan Ketenli Köyü’nün güzel insanlarını İstanbul’da düzenlediği bir iftar yemeğiyle bir araya geldi. İftar programına başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkan Vekili Mucip Kopuz, Artvin Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Kar,  Gündoğdu Çevre Köyleri ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Bayram Ali Kopuz ve İrşad Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Kudret Yıldız olmak üzere çok sayıda Ketenli Köylü katıldı.   SOYLU: DAYANIŞMA AİLEDEN KÖYDEN BAŞLAR  İftar programının hazırlandığı etkinlik alanını ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul gibi bir metropol şehirde bir köy derneğinin böyle bir etkinliğe imza atmasının büyük bir başarı olduğunu belirtti. Bu dayanışmanın devamının önemli olduğunu ve dayanışmanın önce aileden ardından da köyden başladığını söyledi.   BAYRAM KAR: AMACIMIZ SEVGİYİ DOSTLUĞU GELECEK NESİLLERE AKTARMAK  Ketenli Köyü sakinlerinden Yüksel Kar ve kardeşlerine ait mekânda yapılan iftar programının sorumluluğunu Fazlı Kar üstlendi. İftar programının açılışında bir konuşma yapan Ketenli Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Kar; iftar programının kuruluşunu tamamlayan derneğin ilk etkinliğini tamamlayan derneğin ilk etkinliği olduğunu hatırlatarak İstanbul’da yaşayan köylülerinin dayanışması yolunda çalışmalarının devam edeceğini ve özellikle gençlere yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi.   KAYMAKAM DERVİŞOĞLU: KENDİMİ MEMLEKETTE HİSSETTİM  Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu Ümraniye’de Rize Ketenli Köylü hemşerileriyle bir iftar yemeğinde birlikte olmaktan duyduğu memnuiyeti dile getirerek “dayanışmanız kardeşliğiniz daim olsun. Bu güzelliği gelecek nesillere aktarırsanız mükemmel bir işe imza atarsınız. İstanbul gibi dev metropolde köyünüz bireylerinin her biri bir tarafa mücadele verse de bir işaretle bir dayanışma bilinciyle bir araya gelirsiniz” dedi.  BAYRAM ALİ KOPUZA TEŞEKKÜR PLAKETİ  İftar programının sonunda Ketenli Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Serdar Kar, gerek derneklerinin kuruluşu aşamasında ve gerekse yer temininde kendilerine yardımcı olan Gündoğdu Çevre Köyleri ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Bayram Ali Kopuz’a plaket takdim etti    Fatih Sultan KAR / İST.     

RİZE GÜNDOĞDU KETENLİ KÖYÜ İNSANLARI İSTANBUL’DA İFTARDA BULUŞTU 


İFTAR PROGRAMINA İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU DA KATILDI 


Kuruluşunu tamamlayan Rize Ketenli Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul’da ve ülkemizin çeşitli şehirlerinde yaşayan Ketenli Köyü’nün güzel insanlarını İstanbul’da düzenlediği bir iftar yemeğiyle bir araya geldi. İftar programına başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkan Vekili Mucip Kopuz, Artvin Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Kar,  Gündoğdu Çevre Köyleri ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Bayram Ali Kopuz ve İrşad Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Kudret Yıldız olmak üzere çok sayıda Ketenli Köylü katıldı.  


SOYLU: DAYANIŞMA AİLEDEN KÖYDEN BAŞLAR 


İftar programının hazırlandığı etkinlik alanını ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul gibi bir metropol şehirde bir köy derneğinin böyle bir etkinliğe imza atmasının büyük bir başarı olduğunu belirtti. Bu dayanışmanın devamının önemli olduğunu ve dayanışmanın önce aileden ardından da köyden başladığını söyledi.  


BAYRAM KAR: AMACIMIZ SEVGİYİ DOSTLUĞU GELECEK NESİLLERE AKTARMAK 


Ketenli Köyü sakinlerinden Yüksel Kar ve kardeşlerine ait mekânda yapılan iftar programının sorumluluğunu Fazlı Kar üstlendi. İftar programının açılışında bir konuşma yapan Ketenli Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Kar; iftar programının kuruluşunu tamamlayan derneğin ilk etkinliğini tamamlayan derneğin ilk etkinliği olduğunu hatırlatarak İstanbul’da yaşayan köylülerinin dayanışması yolunda çalışmalarının devam edeceğini ve özellikle gençlere yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi.  


KAYMAKAM DERVİŞOĞLU: KENDİMİ MEMLEKETTE HİSSETTİM 


Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu Ümraniye’de Rize Ketenli Köylü hemşerileriyle bir iftar yemeğinde birlikte olmaktan duyduğu memnuiyeti dile getirerek “dayanışmanız kardeşliğiniz daim olsun. Bu güzelliği gelecek nesillere aktarırsanız mükemmel bir işe imza atarsınız. İstanbul gibi dev metropolde köyünüz bireylerinin her biri bir tarafa mücadele verse de bir işaretle bir dayanışma bilinciyle bir araya gelirsiniz” dedi. 


BAYRAM ALİ KOPUZA TEŞEKKÜR PLAKETİ 


İftar programının sonunda Ketenli Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Serdar Kar, gerek derneklerinin kuruluşu aşamasında ve gerekse yer temininde kendilerine yardımcı olan Gündoğdu Çevre Köyleri ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Bayram Ali Kopuz’a plaket takdim etti 

 

Fatih Sultan KAR / İST. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi