RİZE İYİ PARTİDE HEYECANLI YARIŞ.ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

Siyaset 21.06.2020 - 12:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2826+ kez okundu.
 

RİZE İYİ PARTİDE HEYECANLI YARIŞ.ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

Rize Sahilindeki bir Mekanda kahvaltılı  bir program düzenleyen İYİ Parti Rize İl Baskan adayı, Avukat Kürşat HACİSÜLEYMANOĞLU İl Başkanlığına aday olduğunu Parililer ve basın mensupları ile paylaştı Rize  siyasetinin  duayenlerinden Mustafa MAHMUTOGLU, Partililer gönüldaslari, yol arkadaslari ve  görsel ve yazılı basın mensuplarınin da davet edildiği programda,  Av Kürşat HACİSÜLEYMANOĞLU, yaptığı konuşmada, Kısa özgecmiişyle birlikte  Partinin İl kurucularından olduğunu,  partide İl Başkan yardımcılığı ve milletvekili adayı olduğunu,  il kurultayını kazanması halinde herkesi kucaklayacagini demokratik şekilde partiyi yöneteceklerini birlik olunması halinde aşamayacaklari hiç bir zorluk olmadığını belirterek  il kongresinde bana oy verecek  sadece delegelerin  değil bütün arkadaşlarla partimizin çıtasını hedefe ulaştırmak için çalışacağını belirtti. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan İYİ Parti Rize İl Başkanlığı seçiminde Baskan adayı olduğunu ilan eden HACISÜLEYMANOĞLU  partililere ve basın mensuplarına  teşekkür ederek Türkiye ve İYİ Parti için hayırlısı olsun dedi. Emekli eğitimci ve sendikacı Mevlut SANCAKTUTAN'ında HACISÜLEYMANOĞLU'nu desteklediği kongrede mevcut Başkan Av. Ayşegül  AKYILDIZ ÖZYANIK'la yarışacak olan HACISÜLEYMANOLU'nun listesinde en dikkati çeken isim ise Rize'nin sevilen isimlerinden Mimarlar Odası Başkanı Mustafa Mahmutoğlu oldu.

Rize Sahilindeki bir Mekanda kahvaltılı  bir program düzenleyen İYİ Parti Rize İl Baskan adayı, Avukat Kürşat HACİSÜLEYMANOĞLU İl Başkanlığına aday olduğunu Parililer ve basın mensupları ile paylaştı


Rize  siyasetinin  duayenlerinden Mustafa MAHMUTOGLU, Partililer gönüldaslari, yol arkadaslari ve  görsel ve yazılı basın mensuplarınin da davet edildiği programda,  Av Kürşat HACİSÜLEYMANOĞLU, yaptığı konuşmada,


Kısa özgecmiişyle birlikte  Partinin İl kurucularından olduğunu,  partide İl Başkan yardımcılığı ve milletvekili adayı olduğunu,  il kurultayını kazanması halinde herkesi kucaklayacagini demokratik şekilde partiyi yöneteceklerini birlik olunması halinde aşamayacaklari hiç bir zorluk olmadığını belirterek  il kongresinde bana oy verecek  sadece delegelerin  değil bütün arkadaşlarla partimizin çıtasını hedefe ulaştırmak için çalışacağını belirtti.


Önümüzdeki günlerde yapılacak olan İYİ Parti Rize İl Başkanlığı seçiminde Baskan adayı olduğunu ilan eden HACISÜLEYMANOĞLU  partililere ve basın mensuplarına  teşekkür ederek Türkiye ve İYİ Parti için hayırlısı olsun dedi.


Emekli eğitimci ve sendikacı Mevlut SANCAKTUTAN'ında HACISÜLEYMANOĞLU'nu desteklediği kongrede mevcut Başkan Av. Ayşegül  AKYILDIZ ÖZYANIK'la yarışacak olan HACISÜLEYMANOLU'nun listesinde en dikkati çeken isim ise Rize'nin sevilen isimlerinden Mimarlar Odası Başkanı Mustafa Mahmutoğlu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi