RİZE İL ÖZEL İDARESİ, ARTIK BİR TELEFON KADAR YAKIN

Rize 19.06.2020 - 14:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2458+ kez okundu.
 

RİZE İL ÖZEL İDARESİ, ARTIK BİR TELEFON KADAR YAKIN

Rize İl Özel İdaresi, vatandaşın taleplerine daha etkin ve verimli cevap verebilmek noktasında bünyesinde 444 30 53 Çağrı Merkezi kurarak bir ilke daha imza attı.   Rize İl Özel İdaresi olarak vatandaşa bir telefon kadar yakın olmak amacıyla hizmet vermeye başlayan 444 30 53 Çağrı Merkezi, Rize merkez ve tüm ilçelerdeki köylere hizmet verebilecek.   Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Rize İl Özel İdaresi olarak her daim vatandaşın yanında olduklarını ve taleplerine etkin bir şekilde cevap vermek için gayret ettiklerini ifade ederek “bu amaç doğrultusunda vatandaşlarımızı evlerinden çıkarmadan istediği anda istediği bilgiye rahatça ulaşabilmeleri adına 444 30 53 Çağrı Merkezimizi kurduk. İlimizin merkez ve tüm ilçe köylerinden çağrı merkezimize gelen talep veya şikayetler anında ilgili birim müdürlüklerimize iletilerek, vatandaşlarımıza geri dönüşleri sağlanıyor” dedi.

Rize İl Özel İdaresi, vatandaşın taleplerine daha etkin ve verimli cevap verebilmek noktasında bünyesinde 444 30 53 Çağrı Merkezi kurarak bir ilke daha imza attı.

 

Rize İl Özel İdaresi olarak vatandaşa bir telefon kadar yakın olmak amacıyla hizmet vermeye başlayan 444 30 53 Çağrı Merkezi, Rize merkez ve tüm ilçelerdeki köylere hizmet verebilecek.

 

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Rize İl Özel İdaresi olarak her daim vatandaşın yanında olduklarını ve taleplerine etkin bir şekilde cevap vermek için gayret ettiklerini ifade ederek “bu amaç doğrultusunda vatandaşlarımızı evlerinden çıkarmadan istediği anda istediği bilgiye rahatça ulaşabilmeleri adına 444 30 53 Çağrı Merkezimizi kurduk. İlimizin merkez ve tüm ilçe köylerinden çağrı merkezimize gelen talep veya şikayetler anında ilgili birim müdürlüklerimize iletilerek, vatandaşlarımıza geri dönüşleri sağlanıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi