Rize İl Özel idare şantiye şefliklerinde Nöbet değişimi

Rize 31.10.2019 - 06:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2410+ kez okundu.
 

Rize İl Özel idare şantiye şefliklerinde Nöbet değişimi

Rize İl Özel idare şantiye şefliklerinde görev değişimi yaşandı.    Rize İl Özel İdare Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren ilçelerdeki şantiye şefliklerine görev değişimi yaşandı.    Başarılı çalışmaları ile dikkat çeken, hizmet verdiği İlçenin Mülki amirleri, Muhtarları ve halkı tarafından takdir edilen; eski adı YSE olduğu dönemden bugüne kadar, tam 27 yıldan beri görev yaptığı kurumda, kusursuz ve başarılı bir şekilde hizmet eden İkizdere Şantiye Şefi Talat Keskin’in de yer aldığı 4 şantiye şefi görevlerinden alındı…    Dört yıl başarıyla sürdürdüğü İkizdere’de ki şantiye şefliği görevinden geçen Cuma günü  alındığını, ancak 5 gün sonra tebligatın kendisine yapıldığını öğrenen Talat Keskin; Hayal kırıklığı yaşadığını ve bunu hak etmediğini ifade etti.    Keskin: ‘’27 Yıldan bugüne kadar çok sevdiğim kurumumda bana verilen her görevi başarıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Bundan 4 yıl önce de şirin ilçemiz İkizdere Şantiye Şefliğine atamam yapıldı. Bu süre zarfında Yaz -Kış; Gece-Gündüz  mefhumu gözetmeden çok zor bir coğrafyada ve zor koşullarda hizmet ettik. Kurumum bana her imkanı sağladı. İyi bir ekiple de burada çalışmalarımızı sürdürdük. Çalıştığım süre zarfında İlçemin Mülki amirlerinden, kurum müdürleri, tüm 29 Köy Muhtarlarımız ve halkımızla gayet uyum ve anlayış içerisinde çalıştık.  Özellikle de İkizdereli vatandaşımızın teveccühünü kazanmıştık. Ancak böylesine özverili çalışmalarımızdan sonra bilinmeyen bir nedenden  dolayı, hiç de hak etmediğim bu görevimden alındım. Bu beni ziyadesiyle çok üzdü. Ama biz bu kurumun bir çalışanıyız. Elbette ki görev her nerede verilirse verilsin, biz orada hizmetimizin hakkını bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da vermeye devem ederiz. Bunda kimsenin şüphesi olmasın.’’ Dedi…  Kurum içerisinde görev yapan bir arkadaşımız. Onu esefle kınıyorum. Yalan yanlış söylemleri ve çekememezliği sonucu bu görevimden alınmamda katkısı olduğunu da çok iyi biliyorum,  diyen Keskin: ‘’Her ne kadar bize göre haksızlığa uğramış olsak dahi, görevimizin başındayız. Yanlış yapanları ve hakkımızda yalan ve iftira yoluyla bu görevlerimizden bizleri uzaklaştırmaya vesile olanları Allah’a havale ediyorum. Onları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum’’ dedi.    Görevden alınan şeflerin yerine İkizdere’ye Fatih Koçal, Rize Merkeze Ramazan Çelik, Çamlıhemşin'e Gafur Gür, Hemşin'e ise Selim YAZICI atandı. 

Rize İl Özel idare şantiye şefliklerinde görev değişimi yaşandı. 

 
Rize İl Özel İdare Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren ilçelerdeki şantiye şefliklerine görev değişimi yaşandı. 

 
Başarılı çalışmaları ile dikkat çeken, hizmet verdiği İlçenin Mülki amirleri, Muhtarları ve halkı tarafından takdir edilen; eski adı YSE olduğu dönemden bugüne kadar, tam 27 yıldan beri görev yaptığı kurumda, kusursuz ve başarılı bir şekilde hizmet eden İkizdere Şantiye Şefi Talat Keskin’in de yer aldığı 4 şantiye şefi görevlerinden alındı… 

 

Dört yıl başarıyla sürdürdüğü İkizdere’de ki şantiye şefliği görevinden geçen Cuma günü  alındığını, ancak 5 gün sonra tebligatın kendisine yapıldığını öğrenen Talat Keskin; Hayal kırıklığı yaşadığını ve bunu hak etmediğini ifade etti. 

 

Keskin: ‘’27 Yıldan bugüne kadar çok sevdiğim kurumumda bana verilen her görevi başarıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Bundan 4 yıl önce de şirin ilçemiz İkizdere Şantiye Şefliğine atamam yapıldı. Bu süre zarfında Yaz -Kış; Gece-Gündüz  mefhumu gözetmeden çok zor bir coğrafyada ve zor koşullarda hizmet ettik. Kurumum bana her imkanı sağladı. İyi bir ekiple de burada çalışmalarımızı sürdürdük. Çalıştığım süre zarfında İlçemin Mülki amirlerinden, kurum müdürleri, tüm 29 Köy Muhtarlarımız ve halkımızla gayet uyum ve anlayış içerisinde çalıştık.  Özellikle de İkizdereli vatandaşımızın teveccühünü kazanmıştık. Ancak böylesine özverili çalışmalarımızdan sonra bilinmeyen bir nedenden  dolayı, hiç de hak etmediğim bu görevimden alındım. Bu beni ziyadesiyle çok üzdü. Ama biz bu kurumun bir çalışanıyız. Elbette ki görev her nerede verilirse verilsin, biz orada hizmetimizin hakkını bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da vermeye devem ederiz. Bunda kimsenin şüphesi olmasın.’’ Dedi… 


Kurum içerisinde görev yapan bir arkadaşımız. Onu esefle kınıyorum. Yalan yanlış söylemleri ve çekememezliği sonucu bu görevimden alınmamda katkısı olduğunu da çok iyi biliyorum,  diyen Keskin: ‘’Her ne kadar bize göre haksızlığa uğramış olsak dahi, görevimizin başındayız. Yanlış yapanları ve hakkımızda yalan ve iftira yoluyla bu görevlerimizden bizleri uzaklaştırmaya vesile olanları Allah’a havale ediyorum. Onları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum’’ dedi. 

 
Görevden alınan şeflerin yerine İkizdere’ye Fatih Koçal, Rize Merkeze Ramazan Çelik, Çamlıhemşin'e Gafur Gür, Hemşin'e ise Selim YAZICI atandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi