RİZE İL GENEL MECLİSİ’NDEN ENGELSİZ YAŞAMA DESTEK

Rize 02.01.2020 - 17:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1908+ kez okundu.
 

RİZE İL GENEL MECLİSİ’NDEN ENGELSİZ YAŞAMA DESTEK

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt berberinde Meclis Başkanvekili Rasim Çorbacı ile birlikte, meclis olarak 10 tekerlekli sandalye desteği verdikleri Rize Engelsiz Yaşam Derneğini ziyaret etti. Rize Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Bülent Alan ve Yönetimi tarafından karşılanan Başkan Türüt ve Başkanvekili Çorbacı, dernek atölyesinde el becerileri dersi alan engellilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Dernek Başkanı Bülent Alan, daha önce İl Genel Meclisi adına Meclis Başkanı İbrahim Türüt’ten talep ettikleri 10 tekerlekli sandalyenin derneğe ulaştırılmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, Meclis Başkanı ve meclis üyelerine dernek ve engelli üyeleri adına teşekkür etti. Başkan Türüt, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada her bireyin bir engelli adayı olduğuna vurgu yaparak “bizler meclis olarak, engelsiz yaşamı desteklemek amacıyla gerek bu tür derneklerimizin gerekse köylerde yaşayan engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için imkanlarımız ölçüsünde gayret sarf ediyoruz. Bu anlamda Engelsiz Yaşam derneğimizin bizden talebi olan 10 tekerlekli sandalye ihtiyacını geçtiğimiz günlerde yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dernek başkanımızı ve yönetimini bu yöndeki özverili ve duyarlı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, hizmetlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt berberinde Meclis Başkanvekili Rasim Çorbacı ile birlikte, meclis olarak 10 tekerlekli sandalye desteği verdikleri Rize Engelsiz Yaşam Derneğini ziyaret etti.


Rize Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Bülent Alan ve Yönetimi tarafından karşılanan Başkan Türüt ve Başkanvekili Çorbacı, dernek atölyesinde el becerileri dersi alan engellilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.


Dernek Başkanı Bülent Alan, daha önce İl Genel Meclisi adına Meclis Başkanı İbrahim Türüt’ten talep ettikleri 10 tekerlekli sandalyenin derneğe ulaştırılmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, Meclis Başkanı ve meclis üyelerine dernek ve engelli üyeleri adına teşekkür etti.


Başkan Türüt, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada her bireyin bir engelli adayı olduğuna vurgu yaparak “bizler meclis olarak, engelsiz yaşamı desteklemek amacıyla gerek bu tür derneklerimizin gerekse köylerde yaşayan engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için imkanlarımız ölçüsünde gayret sarf ediyoruz. Bu anlamda Engelsiz Yaşam derneğimizin bizden talebi olan 10 tekerlekli sandalye ihtiyacını geçtiğimiz günlerde yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dernek başkanımızı ve yönetimini bu yöndeki özverili ve duyarlı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, hizmetlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi