Rize İl Futbol Hakem Komitesi değişti. Sadece 2 isim kaldı

Spor 07.08.2019 - 16:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1959+ kez okundu.
 

Rize İl Futbol Hakem Komitesi değişti. Sadece 2 isim kaldı

2013 yılından beri görevde bulunan ,başkanlığı muddetince ekibiyle  bir çok başarıya imza atan, her yıl futbol hakemlik citasinin yükselmesi için projeler geliştiren Rize İl Hakem Kurulu Başkanı  Serdar SERDAR yeniden Rize  il hakem kurul başkanlığına atandı.    ATANAN İL HAKEM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUSDU.    1-Serdar SERDAR 2-MEMİS SANCAKTUTAN 3-Bayram Arif TURAN. 4-Yakup ÖZGULEN 5-Oguzhan CIVELEK   RIZENINSESİ Ailesi olarak  2019-2020 Futbol sezonunda, ilimiz hakem ve gözlemcilerine ve bütün amatör takımlarımıza başarılar dileriz.

2013 yılından beri görevde bulunan ,başkanlığı muddetince ekibiyle  bir çok başarıya imza atan, her yıl futbol hakemlik citasinin yükselmesi için projeler geliştiren Rize İl Hakem Kurulu Başkanı  Serdar SERDAR yeniden Rize  il hakem kurul başkanlığına atandı. 

 

ATANAN İL HAKEM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUSDU. 

 

1-Serdar SERDAR
2-MEMİS SANCAKTUTAN
3-Bayram Arif TURAN.
4-Yakup ÖZGULEN
5-Oguzhan CIVELEK

 

RIZENINSESİ Ailesi olarak  2019-2020 Futbol sezonunda, ilimiz hakem ve gözlemcilerine ve bütün amatör takımlarımıza başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi