Rize İHL Mezunlarının İstanbul Buluşması

Rize 23.05.2019 - 15:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2314+ kez okundu.
 

Rize İHL Mezunlarının İstanbul Buluşması

Rize İmam Hatip Lisesi Mezunları Mensupları ve Gönüllüleri Vakfı tarafından düzenlenen geleneksel altıncı İFTARI İstanbul’da yoğun bir katılımla yapıldı.          İftar programı Enes Naci SERDAR hocanın Kur’an-i Kerim okuması ile başladı.     Hatim Duasını, Rize eski Müftü Yardımcılarından bugünkü Üsküdar Müftüsü Ali ÇAKMAK hoca yaptı,      İftar Duasını, M. Salih KÖSE ve Velid CUM’a (Katar Mescidi İmami-Mekke) yaptılar.     Yemek Duasını, Emekli Diyanet İşleri Bşk. Ahmet ŞARK hoca yaptı. Selamlama konuşmasını Üsk. Bel. Bşk. Yrd. Zekeriya ŞANLİER yaptı.  M. Besim Özsüer ve Yakup Kuloğlu hocalarımız, anlam içeren konuşmalarını yaptılar. İftar programı hakkında bir açıklama yapan 1977 7/A sınıfı mezunu emekli Tarih Öğretmeni Süleyman Saklı ‘geleneksel duruma getirdiğimiz İftarımızın bu yıl 6.sını yaptık. Amacımız mezun arkadaşlarımızla bir araya gelerek hatıraları yaşatmak. Hal hatır sormak. Yıllarca göremediğimiz arkadaşlarımız vardı. Yoğun bir program oldu. Doğu Türkistan Hira Vakfı Bşk. Lokman Höşür slayt gösterisi ile Çin zulmünü anlattı.        Serbest konuşmalar yapıldı. Buradaki konuşmalar Sahura kadar devam etti. Salondan ayrılıp, Dalaman çay ocağında sahura kadar serbest atış yaptık ama muhabbetin tadına doyamadık. Birbirimizi kucaklayarak ayrıldık.  Organizasyon olarak elimden gelen gayreti gösterdim. İftarımızı altıncı kez kalabalık bir katılımla yaptık. İftarımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum. İftarımıza katılan Türkiye’de okuyan Yemen’li öğrencilere çok teşekkür ediyorum. Bu güzel salonu bize ayıran hizmette kusur etmeyen, Üsküdar Belediye Başkan ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Kusurumuz görüldüyse bağışlamanızı isterim’dedi. 

Rize İmam Hatip Lisesi Mezunları Mensupları ve Gönüllüleri Vakfı tarafından düzenlenen geleneksel altıncı İFTARI İstanbul’da yoğun bir katılımla yapıldı. 

       
İftar programı Enes Naci SERDAR hocanın Kur’an-i Kerim okuması ile başladı.     Hatim Duasını, Rize eski Müftü Yardımcılarından bugünkü Üsküdar Müftüsü Ali ÇAKMAK hoca yaptı,      İftar Duasını, M. Salih KÖSE ve Velid CUM’a (Katar Mescidi İmami-Mekke) yaptılar.    

Yemek Duasını, Emekli Diyanet İşleri Bşk. Ahmet ŞARK hoca yaptı. Selamlama konuşmasını Üsk. Bel. Bşk. Yrd. Zekeriya ŞANLİER yaptı.  M. Besim Özsüer ve Yakup Kuloğlu hocalarımız, anlam içeren konuşmalarını yaptılar. İftar programı hakkında bir açıklama yapan 1977 7/A sınıfı mezunu emekli Tarih Öğretmeni Süleyman Saklı ‘geleneksel duruma getirdiğimiz İftarımızın bu yıl 6.sını yaptık. Amacımız mezun arkadaşlarımızla bir araya gelerek hatıraları yaşatmak. Hal hatır sormak. Yıllarca göremediğimiz arkadaşlarımız vardı. Yoğun bir program oldu. Doğu Türkistan Hira Vakfı Bşk. Lokman Höşür slayt gösterisi ile Çin zulmünü anlattı.       

Serbest konuşmalar yapıldı. Buradaki konuşmalar Sahura kadar devam etti. Salondan ayrılıp, Dalaman çay ocağında sahura kadar serbest atış yaptık ama muhabbetin tadına doyamadık. Birbirimizi kucaklayarak ayrıldık. 

Organizasyon olarak elimden gelen gayreti gösterdim. İftarımızı altıncı kez kalabalık bir katılımla yaptık. İftarımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum. İftarımıza katılan Türkiye’de okuyan Yemen’li öğrencilere çok teşekkür ediyorum. Bu güzel salonu bize ayıran hizmette kusur etmeyen, Üsküdar Belediye Başkan ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Kusurumuz görüldüyse bağışlamanızı isterim’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi