Rize Heyeti Sağlık ve Ulaştırma Bakanlarını ziyaret etti.

Rize 13.05.2019 - 18:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2722+ kez okundu.
 

Rize Heyeti Sağlık ve Ulaştırma Bakanlarını ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret için ankara'da bulunan Rize Milletvekilleri osman Aşkın Bak, Muhammed Avcı, Rize Valisi Kemal ÇEBER ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca  ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan'ı ziyaret ederek Rize'de ki devam eden yatırımlarla ve yeni planan yatırımları görüştüler. Vali Çeber, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Rize’de yürütülmekte olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Rize için olumlu sonuçlar elde ettiğimiz bu görüşmeler esnasında; sağladıkları katkılarda dolayı milletvekillerimiz Sayın Osman Aşkın Bak ile Muhammed Avcı’ya ve Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Metin’e ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde konuştu. .

Bir dizi ziyaret için ankara'da bulunan Rize Milletvekilleri osman Aşkın Bak, Muhammed Avcı, Rize Valisi Kemal ÇEBER ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca  ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan'ı ziyaret ederek Rize'de ki devam eden yatırımlarla ve yeni planan yatırımları görüştüler.

Vali Çeber, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Rize’de yürütülmekte olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Rize için olumlu sonuçlar elde ettiğimiz bu görüşmeler esnasında; sağladıkları katkılarda dolayı milletvekillerimiz Sayın Osman Aşkın Bak ile Muhammed Avcı’ya ve Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Metin’e ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde konuştu. .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi