RİZE GRUBU BU SEFER VİDEO KONFERANSLA BULUŞTU

Rize 02.04.2020 - 13:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2844+ kez okundu.
 

RİZE GRUBU BU SEFER VİDEO KONFERANSLA BULUŞTU

RİZE GRUBU GELENEKSEL BULUŞMASINI BU SEFER VİDEO KONFERANSLA GERÇEKLEŞTİRDİ   Rize Grubu 130.Buluşmasını video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi. 2010 Yılı Nisan Ayından bu yana her ay kesintisiz bir şekilde bir araya gelen Rizeli Bürokratlar, 01 Nisan 2020 Çarşamba, önceden planladıkları buluşmayı aksatmadı. Pandemi nedeniyle buluşma bundan öncekilerden farklı gerçekleşti. Daha önceki buluşmalarda yöresel yemeklerin sunulduğu sofralarda bir araya gelen Grup bu sefer “Video Konferans” yöntemini kullandı.   130.Buluşmayla birlikte 11.Yılına giren bu samimi buluşmalar, birlik ve beraberliğin daha bir anlam kazandığı bu günlerde de, Rizeliler arasında kardeşlik duygularını geliştirmeye devam ediyor.   Zor günlerde birlik beraberliğe olduğu kadar, morale de ihtiyacımızın olduğunu, sanal ortamda da olsa, dostların birlikte olmasının, sevinçlerin ve kederlerin paylaşılmasının önemli olduğunun altı çizildi.   Buluşmaya Ankara dışından İstanbul, Kırıkkale ve Rize’den de katılanlar oldu. Daha çok Covit 19 virüsü konuşuldu. Devletimizin aldığı tedbirlere harfiyen uyulması gerektiğinin, evde kalmanın hem kendimiz, hem de sevdiklerimiz için hayati önem taşıdığının bilinmesi gerektiği;   Grup Mensupları Cumhurbaşkanımızın başlattığı yardım kampanyasına bağışta bulunarak katkı sağladıklarını, bir mesajla da olsa bu kampanyanın imkan nispetinde tüm vatandaşlarımız tarafından desteklenmesi gerektiğini vurguladı.   “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” yardım kampanyasının, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkı sağlayacağına da işaret edildi.   En kısa zamanda bu salgından kurtulup, yeniden birbirini kucaklayabilecek günlere kavuşmak dileği ve duasıyla konuşmalar tamamlandı.

RİZE GRUBU GELENEKSEL BULUŞMASINI BU SEFER VİDEO KONFERANSLA GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Rize Grubu 130.Buluşmasını video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi. 2010 Yılı Nisan Ayından bu yana her ay kesintisiz bir şekilde bir araya gelen Rizeli Bürokratlar, 01 Nisan 2020 Çarşamba, önceden planladıkları buluşmayı aksatmadı. Pandemi nedeniyle buluşma bundan öncekilerden farklı gerçekleşti. Daha önceki buluşmalarda yöresel yemeklerin sunulduğu sofralarda bir araya gelen Grup bu sefer “Video Konferans” yöntemini kullandı.

 

130.Buluşmayla birlikte 11.Yılına giren bu samimi buluşmalar, birlik ve beraberliğin daha bir anlam kazandığı bu günlerde de, Rizeliler arasında kardeşlik duygularını geliştirmeye devam ediyor.

 

Zor günlerde birlik beraberliğe olduğu kadar, morale de ihtiyacımızın olduğunu, sanal ortamda da olsa, dostların birlikte olmasının, sevinçlerin ve kederlerin paylaşılmasının önemli olduğunun altı çizildi.

 

Buluşmaya Ankara dışından İstanbul, Kırıkkale ve Rize’den de katılanlar oldu. Daha çok Covit 19 virüsü konuşuldu. Devletimizin aldığı tedbirlere harfiyen uyulması gerektiğinin, evde kalmanın hem kendimiz, hem de sevdiklerimiz için hayati önem taşıdığının bilinmesi gerektiği;

 

Grup Mensupları Cumhurbaşkanımızın başlattığı yardım kampanyasına bağışta bulunarak katkı sağladıklarını, bir mesajla da olsa bu kampanyanın imkan nispetinde tüm vatandaşlarımız tarafından desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

 

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” yardım kampanyasının, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkı sağlayacağına da işaret edildi.

 

En kısa zamanda bu salgından kurtulup, yeniden birbirini kucaklayabilecek günlere kavuşmak dileği ve duasıyla konuşmalar tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi