Rize Genelinde Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Uygulanacak?

Rize 27.03.2020 - 18:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2425+ kez okundu.
 

Rize Genelinde Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Uygulanacak?

Rize Genelinde Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Uygulanacak?  CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, yaptığı açıklamada sokağa çıkma yasağının ne zaman uygulanacağını sordu. Deniz açıklamasında, “ Çin’ de Corona virüs salgının ortaya çıkmasından sonra Şubat ayında yapmış olduğumuz açıklama da öncelikle Gürcistan sınırında önlem alınmasını istemiştik. Bugün geldiğimiz nokta ortada. Rize de kamu görevlileri ve sağlık çalışanları büyük bir özveriyle çalışıyorlar onlara teşekkür ediyoruz. Fakat salgının her geçen gün yayıldığı da ortadadır” dedi.  Başkan Deniz, “O neden bir kez daha soruyoruz; Salgının daha fazla yayılmasını engellemek kamu görevlilerinin ve sağlık çalışanlarının görevlerini daha iyi yerine getirmeleri için RİZE GENELİNDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ ne zaman uygulanacağını merak ediyoruz.  Gerek Cumhurbaşkanı gerekse de sağlık bakanımız sürekli bu uyarıyı yapıyor, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları EVDE KALIN diyor, fakat yeterince uygulanmıyor. Bu nedenle bu sorunu radikal bir önlemle almak gerekiyor. Yoksa zaten Kendirli' de olduğu gibi bu bir zorunluluk oluyor. Bu iş daha fazla yayılmadan hemen Rize Genelinde sokağa çıkma yasağının uygulanmasının bir an önce gündeme alınması gerektiğine inanıyoruz” dedi. 

Rize Genelinde Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Uygulanacak? 


CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, yaptığı açıklamada sokağa çıkma yasağının ne zaman uygulanacağını sordu. Deniz açıklamasında, “ Çin’ de Corona virüs salgının ortaya çıkmasından sonra Şubat ayında yapmış olduğumuz açıklama da öncelikle Gürcistan sınırında önlem alınmasını istemiştik. Bugün geldiğimiz nokta ortada. Rize de kamu görevlileri ve sağlık çalışanları büyük bir özveriyle çalışıyorlar onlara teşekkür ediyoruz. Fakat salgının her geçen gün yayıldığı da ortadadır” dedi. 


Başkan Deniz, “O neden bir kez daha soruyoruz; Salgının daha fazla yayılmasını engellemek kamu görevlilerinin ve sağlık çalışanlarının görevlerini daha iyi yerine getirmeleri için RİZE GENELİNDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ ne zaman uygulanacağını merak ediyoruz. 


Gerek Cumhurbaşkanı gerekse de sağlık bakanımız sürekli bu uyarıyı yapıyor, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları EVDE KALIN diyor, fakat yeterince uygulanmıyor. Bu nedenle bu sorunu radikal bir önlemle almak gerekiyor. Yoksa zaten Kendirli' de olduğu gibi bu bir zorunluluk oluyor. Bu iş daha fazla yayılmadan hemen Rize Genelinde sokağa çıkma yasağının uygulanmasının bir an önce gündeme alınması gerektiğine inanıyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi