Rize ekipleri Türkiye Gençler Şampiyonu oldu.

Spor 08.04.2019 - 16:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2198+ kez okundu.
 

Rize ekipleri Türkiye Gençler Şampiyonu oldu.

ÇAYKUR VE RİZE TOHM TÜRKİYE GÜREŞ GENÇLER ŞAMPİYONU      Türkiye Güreş Federasyonunun, 2019 faaliyet programında yer alan ve bu yıl Sakarya Atatürk Spor Salonunda düzenlenen, Türkiye Gençler Greko-Romen Güreş Şampiyonası sona erdi. Sakarya’daki Şampiyonada,  ÇAYKUR Spor Güreş Kulübü ve Rize Gençlik ve Spor Müdürlüğü TOHM Merkezinden 6 sporcu kilolarında Türkiye şampiyonu olarak kulüplerine madalya kazandırdılar.  82 kiloda Rize TOHM’dan Doğan Kaya Türkiye birincisi oldu. 72 Kiloda, ÇAYKUR ve TOHM güreşçisi Veli Yılmaz Türkiye ikincisi oldu.  67 kiloda Rize TOHM’dan Furkan Yıldız Türkiye ikincisi oldu. 55 kiloda ÇAYKUR spor ve Rize TOHM’dan Hamza Sarıkurt, Mücahit Tiryaki ve 72 kiloda ÇAYKUR spordan Selçuk Saynı, ilk on sıralamaya girip madalya alan başarılı sporcu oldular.  04-07 Nisan tarihleri arasında Sakarya’da gerçekleşen, Genç Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında önemli başarılar elde eden, Çaykursporlu güreşçiler ve Rize TOHM güreşçilerinin Antrenörlüklerini, Rüstem Koyuncu, Ahmet Kopuz, Fahri Güzel, Ali Oğuz ve Gorgi Gevatnopze yapmaktadır. ÇAYKUR spor Güreş Kulübü Antrenörleri ve Rize TOHM Güreş Antrenörleri yaptıkları ortaklaşa açıklamada, “Müsabakalara katılma noktasında   Çaykursporla   yapmış olduğumuz iş birliği ve dayanışma içeresindeki birlikteliğimiz sporcularımızın başarısına yansımaktadır. Bu noktada kulüplerimize sağlamış oldukları imkân ve desteklerinden dolayı, Çaykur Genel Müdür Vekili ve Çaykurspor Kulübü Başkanı sn. Yusuf Ziya ALİM’e , Rize Gençlik Spor İl Müdürü sn. Mustafa ÇELİK’e tüm çalıştırıcı ve sporcularımız olarak şükranlarımız iletiyoruz. İnşallah yakın gelecekte, dünyanın en başarılı güreşçilerini yetiştirmeye var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dediler.    

ÇAYKUR VE RİZE TOHM TÜRKİYE GÜREŞ GENÇLER ŞAMPİYONU   

 

Türkiye Güreş Federasyonunun, 2019 faaliyet programında yer alan ve bu yıl Sakarya Atatürk Spor Salonunda düzenlenen, Türkiye Gençler Greko-Romen Güreş Şampiyonası sona erdi. Sakarya’daki Şampiyonada,  ÇAYKUR Spor Güreş Kulübü ve Rize Gençlik ve Spor Müdürlüğü TOHM Merkezinden 6 sporcu kilolarında Türkiye şampiyonu olarak kulüplerine madalya kazandırdılar. 


82 kiloda Rize TOHM’dan Doğan Kaya Türkiye birincisi oldu. 72 Kiloda, ÇAYKUR ve TOHM güreşçisi Veli Yılmaz Türkiye ikincisi oldu.  67 kiloda Rize TOHM’dan Furkan Yıldız Türkiye ikincisi oldu. 55 kiloda ÇAYKUR spor ve Rize TOHM’dan Hamza Sarıkurt, Mücahit Tiryaki ve 72 kiloda ÇAYKUR spordan Selçuk Saynı, ilk on sıralamaya girip madalya alan başarılı sporcu oldular. 

04-07 Nisan tarihleri arasında Sakarya’da gerçekleşen, Genç Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında önemli başarılar elde eden, Çaykursporlu güreşçiler ve Rize TOHM güreşçilerinin Antrenörlüklerini, Rüstem Koyuncu, Ahmet Kopuz, Fahri Güzel, Ali Oğuz ve Gorgi Gevatnopze yapmaktadır. ÇAYKUR spor Güreş Kulübü Antrenörleri ve Rize TOHM Güreş Antrenörleri yaptıkları ortaklaşa açıklamada, “Müsabakalara katılma noktasında   Çaykursporla   yapmış olduğumuz iş birliği ve dayanışma içeresindeki birlikteliğimiz sporcularımızın başarısına yansımaktadır. Bu noktada kulüplerimize sağlamış oldukları imkân ve desteklerinden dolayı, Çaykur Genel Müdür Vekili ve Çaykurspor Kulübü Başkanı sn. Yusuf Ziya ALİM’e , Rize Gençlik Spor İl Müdürü sn. Mustafa ÇELİK’e tüm çalıştırıcı ve sporcularımız olarak şükranlarımız iletiyoruz. İnşallah yakın gelecekte, dünyanın en başarılı güreşçilerini yetiştirmeye var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dediler.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi