RİZE EĞİTİM CAMİASININ ACI GÜNÜ. ANI ÖLÜMÜ İLE RİZE'YE ŞOK YAŞATTI

Vefat 10.12.2019 - 13:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2604+ kez okundu.
 

RİZE EĞİTİM CAMİASININ ACI GÜNÜ. ANI ÖLÜMÜ İLE RİZE'YE ŞOK YAŞATTI

RİZE EĞİTİM CAMİASI BİR DUAYENİNİ KAYBETTİ. Rize eğitim camiasının sevilen isimlerinden Eski İyidere ve Güneysu Halk Eğitim merkezi müdürü Hüseyin Albayrak hayatını kaybetti. Bu sabah Muradiye Kömürcüler mhallesinde kalp krizi geçiren Albryrak yakınalrı tarafından kaldırıldıldığı RTEÜ Eğitim ve Araştırma hasyanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarka hayatını kaybetti. Rize  Eğitim camiasına uzun yılllar hizmet eden ve aynı zamanda Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim ALBAYRAK''ın da kuzeni olan eğitimci Hüseyin ALBAYRAK'ın oğlunun açık dneizde kaptan olarak görev yapması sebebiyle cenazesi 12 Aralık 2019 Perşembe günü ÖĞLE namazından sonra Rize Merkez Muradiye Beldesi Köprübaşı Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından  aile mazrlığında toprağa verilecketir. Merhuma Allah'tan rahmet Ailesi ve eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.  

RİZE EĞİTİM CAMİASI BİR DUAYENİNİ KAYBETTİ.


Rize eğitim camiasının sevilen isimlerinden Eski İyidere ve Güneysu Halk Eğitim merkezi müdürü Hüseyin Albayrak hayatını kaybetti.


Bu sabah Muradiye Kömürcüler mhallesinde kalp krizi geçiren Albryrak yakınalrı tarafından kaldırıldıldığı RTEÜ Eğitim ve Araştırma hasyanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarka hayatını kaybetti.


Rize  Eğitim camiasına uzun yılllar hizmet eden ve aynı zamanda Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim ALBAYRAK''ın da kuzeni olan eğitimci Hüseyin ALBAYRAK'ın oğlunun açık dneizde kaptan olarak görev yapması sebebiyle cenazesi 12 Aralık 2019 Perşembe günü ÖĞLE namazından sonra Rize Merkez Muradiye Beldesi Köprübaşı Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından  aile mazrlığında toprağa verilecketir.


Merhuma Allah'tan rahmet Ailesi ve eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi