RİZE'DEN CUMHURBAŞKANINA SESLENDİ.

Rize 10.01.2020 - 17:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1972+ kez okundu.
 

RİZE'DEN CUMHURBAŞKANINA SESLENDİ.

RİZE İl Genel Meclisi eski Üyesi Hasan Kansızoğlu Belediye Başkanı ve Muhtarlara tanınan ücretsiz silah ruhsat hakkının İl Genel Meclis üyelerine de tanınmasını Cumhurbaşkanından istedi.         Silah taşıma ruhsatlarının Belediye Başkanı ve Muhtarlara Cumhurbaşkanının bir talimatıyla ücretsiz yapıldığını söyleyen Rize İl Genel Meclisinin eski Üyesi Hasan Kansızoğlu yaptığı açıklamada aynı haktan İl Genel Meclis Üyeleri de yararlanmalı diyerek şunları söyledi ’bizde seçimle görev yapmış seçilmiş insanlarız. Muhtarların en büyük yardımcısı biziz. Muhtarların işini biz görürüz ama Ruhsat almada Muhtarlar bizden daha üstün. Belediye Başkanı ve Muhtar gibi bizde seçilerek görev yaptık. Bizim bir değerimiz yok mu? Belediye Başkanı ve Muhtarlara ayrıcalık tanınmış ve görev sonrasında da silah taşıma ruhsatlarından da ücret alınmıyor. Bizde seçilerek bu millete hizmet ettik, üstelik Muhtar yalnız Köyünden veya Mahallesinden sorumluyken biz bir İlçeden sorumlu olduk. Yani o ilçenin bütün köylerine hizmet ettik. Bugün halen Muhtarlık yapmayan eski Muhtarlara uygulanan uygulama bence eksiktir. Cumhurbaşkanımız bizi unutmamalı.         Belediye Başkanı ve Muhtarlar nasıl ücretsiz ruhsatlarını yenileyebiliyorsa görevde olmayan eski İl Genel Meclis Üyeleri de ücretsiz bu haktan faydalanmalıdır. İl Genel Meclis Üyeleri göz ardı edilmemeli ve taşıma ruhsatları Belediye Başkanı ve Muhtarlar gibi ücretsiz olmalıdır, Cumhurbaşkanımıza güveniyoruz’dedi.   

RİZE İl Genel Meclisi eski Üyesi Hasan Kansızoğlu Belediye Başkanı ve Muhtarlara tanınan ücretsiz silah ruhsat hakkının İl Genel Meclis üyelerine de tanınmasını Cumhurbaşkanından istedi. 

      
Silah taşıma ruhsatlarının Belediye Başkanı ve Muhtarlara Cumhurbaşkanının bir talimatıyla ücretsiz yapıldığını söyleyen Rize İl Genel Meclisinin eski Üyesi Hasan Kansızoğlu yaptığı açıklamada aynı haktan İl Genel Meclis Üyeleri de yararlanmalı diyerek şunları söyledi ’bizde seçimle görev yapmış seçilmiş insanlarız. Muhtarların en büyük yardımcısı biziz. Muhtarların işini biz görürüz ama Ruhsat almada Muhtarlar bizden daha üstün. Belediye Başkanı ve Muhtar gibi bizde seçilerek görev yaptık. Bizim bir değerimiz yok mu? Belediye Başkanı ve Muhtarlara ayrıcalık tanınmış ve görev sonrasında da silah taşıma ruhsatlarından da ücret alınmıyor. Bizde seçilerek bu millete hizmet ettik, üstelik Muhtar yalnız Köyünden veya Mahallesinden sorumluyken biz bir İlçeden sorumlu olduk. Yani o ilçenin bütün köylerine hizmet ettik. Bugün halen Muhtarlık yapmayan eski Muhtarlara uygulanan uygulama bence eksiktir. Cumhurbaşkanımız bizi unutmamalı.  

     
Belediye Başkanı ve Muhtarlar nasıl ücretsiz ruhsatlarını yenileyebiliyorsa görevde olmayan eski İl Genel Meclis Üyeleri de ücretsiz bu haktan faydalanmalıdır. İl Genel Meclis Üyeleri göz ardı edilmemeli ve taşıma ruhsatları Belediye Başkanı ve Muhtarlar gibi ücretsiz olmalıdır, Cumhurbaşkanımıza güveniyoruz’dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi