RİZE'DEKİ YARALAR EN KISA SÜREDE SARILACAK.

Rize 14.07.2020 - 16:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2104+ kez okundu.
 

RİZE'DEKİ YARALAR EN KISA SÜREDE SARILACAK.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu beraberinde AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı olduğu halde önceki gün yaşanan sel zararlarını görmek için Rize'nin İkizdere ilçesine geldi.       İlçede yoğun sel felaketinin yaşandığı ve 10 saat kapalı aklan Rize-Erzurum karayolunun Demirkapı köyü mevkiindeki sel yerine giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Karayolları ve DSİ ekiplerinin halen devam eden sel malzemesi temizleme çalışmalarını yerinde gördü. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Valisi Kemal Çeber ile Demirkapı köyü mevkiimde yaşanan sel afetinde yaşanan maddi hasarların devletimiz tarafından giderileceğini söyleyen Bakan Soylu’çok şükür İkizdere’de yaşanan bu acı afette can kaybı yaşamadık. Maddi zararlar karşılanır, can kaybı geri gelmez ’dedi. İlçe merkezinde bir süre dinlenerek afet sonrası İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’den çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra Artvin Yusufeli ilçesinde yaşanan sel afet yerine gitmek için Ovit Tünelini geçerek önce İspire gitti. İspirden Helikopterle Yusufeli’ne geçti.       İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ nün afet incelemesinde  Vali Kemal Çeber, Giresun Jandarma Bölge Komutan V.ve Trabzon Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, Rize Emniyet Müdürü Nurettin  Gökduman, Rize Jandarma Komutanı J.Alb.Hakan Dedebağı  İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı, Belediye Başkanı Hakan Karagöz hazır bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu beraberinde AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı olduğu halde önceki gün yaşanan sel zararlarını görmek için Rize'nin İkizdere ilçesine geldi.

     
İlçede yoğun sel felaketinin yaşandığı ve 10 saat kapalı aklan Rize-Erzurum karayolunun Demirkapı köyü mevkiindeki sel yerine giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Karayolları ve DSİ ekiplerinin halen devam eden sel malzemesi temizleme çalışmalarını yerinde gördü. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Valisi Kemal Çeber ile Demirkapı köyü mevkiimde yaşanan sel afetinde yaşanan maddi hasarların devletimiz tarafından giderileceğini söyleyen Bakan Soylu’çok şükür İkizdere’de yaşanan bu acı afette can kaybı yaşamadık. Maddi zararlar karşılanır, can kaybı geri gelmez ’dedi. İlçe merkezinde bir süre dinlenerek afet sonrası İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’den çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra Artvin Yusufeli ilçesinde yaşanan sel afet yerine gitmek için Ovit Tünelini geçerek önce İspire gitti. İspirden Helikopterle Yusufeli’ne geçti.

     
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ nün afet incelemesinde  Vali Kemal Çeber, Giresun Jandarma Bölge Komutan V.ve Trabzon Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, Rize Emniyet Müdürü Nurettin  Gökduman, Rize Jandarma Komutanı J.Alb.Hakan Dedebağı  İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı, Belediye Başkanı Hakan Karagöz hazır bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi