RİZE'DEKİ OLAYDA SALDIRI DİYE BİRŞEY YOKTUR

Rize 24.09.2020 - 23:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2059+ kez okundu.
 

RİZE'DEKİ OLAYDA SALDIRI DİYE BİRŞEY YOKTUR

Rize İkizdere Güneyce köyünde gecikmiş borçtan dolayı kesme işlemi yapmaya giden ekiplere ev sahibi tarafından sözlü saldırısı iddiası üzerine Ahmet Çakır’ın oğlu Hızır Çakır tarafından bir açıklama yapıldı.     Güneyce Köyünün Kızıltepe Mahallesinde babası Ahmet Çakır adına abone olduklarını söyleyen oğlu Hızır Çakır konu hakkında yaptığı açıklamasında ’saldırı olayı olmamıştır.320 TL. Gecikmiş elektrik borcumuz vardı. Babam evde yaşlı ve hasta. Evimiz Covid-19 karantinasında bulunuyor. Gelen ekip araçlarından inmemişti. Arabalarının içinden camını dahi açmadan bir şeyler söyleyip gittiler. Ayrıca 29 Eylülde 488 TL. Ödemesi olan faturanın parasını zamanı gelmemesine rağmen gecikmiş fatura diye söylemişler. Bu faturayı ödedim ve borcum yoktur. Adımızın böyle bir haberde geçmesinden üzüntü duydum. Babam hasta ve evimizde bende dâhil olmak üzere annem ve kardeşlerimle 13 gündür karantinadayız. Saldırı diye bir şey olmamıştır ’dedi.  

Rize İkizdere Güneyce köyünde gecikmiş borçtan dolayı kesme işlemi yapmaya giden ekiplere ev sahibi tarafından sözlü saldırısı iddiası üzerine Ahmet Çakır’ın oğlu Hızır Çakır tarafından bir açıklama yapıldı.

   

Güneyce Köyünün Kızıltepe Mahallesinde babası Ahmet Çakır adına abone olduklarını söyleyen oğlu Hızır Çakır konu hakkında yaptığı açıklamasında ’saldırı olayı olmamıştır.320 TL. Gecikmiş elektrik borcumuz vardı. Babam evde yaşlı ve hasta. Evimiz Covid-19 karantinasında bulunuyor. Gelen ekip araçlarından inmemişti. Arabalarının içinden camını dahi açmadan bir şeyler söyleyip gittiler. Ayrıca 29 Eylülde 488 TL. Ödemesi olan faturanın parasını zamanı gelmemesine rağmen gecikmiş fatura diye söylemişler. Bu faturayı ödedim ve borcum yoktur. Adımızın böyle bir haberde geçmesinden üzüntü duydum. Babam hasta ve evimizde bende dâhil olmak üzere annem ve kardeşlerimle 13 gündür karantinadayız. Saldırı diye bir şey olmamıştır ’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi