Rize'de zabıtaya satıcılar değil vatandaş tepki gösterdi

Rize 15.04.2019 - 21:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1403+ kez okundu.
 

Rize'de zabıtaya satıcılar değil vatandaş tepki gösterdi

Modern şehir anlayışıyla  seyyar saticilarin caddelerde gelişi güzel satis yapmalarini kibarca uyaran Rize Belediye zabita ekipleri (gunduzleyin) mesai saatlerinde oldugu gibi, geceleri de görev yapıyor.          Akşam saatinde havanın yağışlı olduğu bir sırada Cumhuriyet caddesinde yaya akışının en kalabalık yerinde el arabası satıcının uyaran zabıta memuruna ilk tepkinin  Seyyar satıcıların değilde yaya kaldırımda zorlanarak geçen vatandaşlardan gelmesi  adeta  ne günlere kaldık dedirtti.         Vatandaşlaın zabıta ekiplerinin görevlerinin yapmaları doğrultusunda destek verirken geceleyin bile zabıtanin sokakları denetlemesi ayrıca taktir topladı.            Yılar sonra zabıyatı gece saatlerinde gören Rizeli Vatandaşlar olarak belediye zabıta görevlilerininden  bir an önce Kültür Müdürlüğü  karşısındaki çirkin görünüme de bir çare bulmalarını bekliyoruz
Modern şehir anlayışıyla  seyyar saticilarin caddelerde gelişi güzel satis yapmalarini kibarca uyaran Rize Belediye zabita ekipleri (gunduzleyin) mesai saatlerinde oldugu gibi, geceleri de görev yapıyor. 
       
Akşam saatinde havanın yağışlı olduğu bir sırada Cumhuriyet caddesinde yaya akışının en kalabalık yerinde el arabası satıcının uyaran zabıta memuruna ilk tepkinin  Seyyar satıcıların değilde yaya kaldırımda zorlanarak geçen vatandaşlardan gelmesi  adeta  ne günlere kaldık dedirtti.
       
Vatandaşlaın zabıta ekiplerinin görevlerinin yapmaları doğrultusunda destek verirken geceleyin bile zabıtanin sokakları denetlemesi ayrıca taktir topladı. 
         
Yılar sonra zabıyatı gece saatlerinde gören Rizeli Vatandaşlar olarak belediye zabıta görevlilerininden  bir an önce Kültür Müdürlüğü  karşısındaki çirkin görünüme de bir çare bulmalarını bekliyoruz
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi