RİZE'DE YOLLAR ÇÖKTÜ BİNALAR BOŞALTILDI

Rize 23.08.2020 - 21:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1663+ kez okundu.
 

RİZE'DE YOLLAR ÇÖKTÜ BİNALAR BOŞALTILDI

Rize’de yağmur nedeniyle yollar çöktü binalar boşaltıldı   Rize'de etkili yağış nedeniyle bazı yollarda çökmeler oldu. Rize-Güneysu ve ilçe merkezindeki yollarda meydana gelen çukurlar belediye ekipleri tarafından kapatıldı. İl genelinde 45 köy yolunun kapandığı ve 4 binanın boşaltıldığı açıklandı. Giresun’dan sonra etkisini Rize’de devam ettiren sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Güneysu’da aralıklarla devam eden yağmur nedeniyle Salarha Deresinin su seviyesi yükseldi. Suyun etkisiyle altı boşalan Rize-Güneysu karayolunun bir kısmında çökme meydana geldi. Belediye ekipleri meydana gelen çukuru kapatarak yolu tekrar ulaşıma açtı. 45 KÖY YOLU KAPANDI 4 BİNA BOŞALTILDI İlçenin merkezi ile köy yollarının bazı bölümlerinde de çökmeler meydana gelirken, Rize valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada il genelinde 45 köy yolunun kapandığı, Güneysu’ya bağlı Başköy ile merkeze bağlı Dağsu Mahallesinde toplam 4 binanın tedbir amacıyla boşaltıldığı ve 30 kişinin Rize öğretmenevine yerleştirildiği belirtildi.    

Rize’de yağmur nedeniyle yollar çöktü binalar boşaltıldı
 

Rize'de etkili yağış nedeniyle bazı yollarda çökmeler oldu. Rize-Güneysu ve ilçe merkezindeki yollarda meydana gelen çukurlar belediye ekipleri tarafından kapatıldı. İl genelinde 45 köy yolunun kapandığı ve 4 binanın boşaltıldığı açıklandı.


Giresun’dan sonra etkisini Rize’de devam ettiren sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Güneysu’da aralıklarla devam eden yağmur nedeniyle Salarha Deresinin su seviyesi yükseldi.


Suyun etkisiyle altı boşalan Rize-Güneysu karayolunun bir kısmında çökme meydana geldi. Belediye ekipleri meydana gelen çukuru kapatarak yolu tekrar ulaşıma açtı.


45 KÖY YOLU KAPANDI 4 BİNA BOŞALTILDI


İlçenin merkezi ile köy yollarının bazı bölümlerinde de çökmeler meydana gelirken, Rize valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada il genelinde 45 köy yolunun kapandığı, Güneysu’ya bağlı Başköy ile merkeze bağlı Dağsu Mahallesinde toplam 4 binanın tedbir amacıyla boşaltıldığı ve 30 kişinin Rize öğretmenevine yerleştirildiği belirtildi.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi