RİZE'DE YOĞUN KULİS USULU CORONA TEDBİRİ

Rize 28.08.2020 - 16:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2214+ kez okundu.
 

RİZE'DE YOĞUN KULİS USULU CORONA TEDBİRİ

KARADENİZ USULÜ ÇÖZÜM!.. Paraları suda Corona Virüse kaynatıyor!   Rizeli esnaf, Corona Virüse (Covid-19) karşı aldığı önlemler kapsamında, iş yerine gelen müşterilerden aldığı bozuk 1 TL ve 50 kuruşları evye de  kaynar su ve deterjanla dezenfekte ediyor. Virüse karşı Karadeniz usulü çözümü görenler ise şaşırıyor.   Rize Merkez Yeniköy Mahallesi Yalı caddesi üzerinde  15 yıldan beri Yoğun kulis Çay ocağı sahibi Ömer Koç (57) işletmesini yapmaktadır. İşletme sahibi Ömer Koç: "Tüm dünyayı etkisi altına alan ve çok sayıda kişinin ölümüne yol açan ve hala tehlikeli bir şekilde devam eden Corona Virüse karşı özellikle virüs taşıma ihtimali büyük olan bozuk paraları kaynar suda dezenfekte ediyorum ve temiz bir şekilde tekrar piyasaya geri gönderiyorum."" dedi.. Gün içerisinde elden ele dolaşan paralardan virüs yayılma riskinin çok yüksek olduğunu, iş yerine gelen müşterilerden aldığı paraları, neredeyse 100 derecede kaynattığı suyun içerisine yerleştirerek, dezenfekte ediyor, ardından da kurutuyor.  Corona Virüsü yayılmadan önce de paraları aralıklarla kolonya ile dezenfekte ettiğini belirtiyor. 15 yıllık esnaf olan Ömer Koç;  bulduğu bireysel çözüm ise akıllara, ‘Karadeniz fıkralarını’ getiriyor.

KARADENİZ USULÜ ÇÖZÜM!..


Paraları suda Corona Virüse kaynatıyor!
 

Rizeli esnaf, Corona Virüse (Covid-19) karşı aldığı önlemler kapsamında, iş yerine gelen müşterilerden aldığı bozuk 1 TL ve 50 kuruşları evye de  kaynar su ve deterjanla dezenfekte ediyor. Virüse karşı Karadeniz usulü çözümü görenler ise şaşırıyor.
 

Rize Merkez Yeniköy Mahallesi Yalı caddesi üzerinde  15 yıldan beri Yoğun kulis Çay ocağı sahibi Ömer Koç (57) işletmesini yapmaktadır.


İşletme sahibi Ömer Koç: "Tüm dünyayı etkisi altına alan ve çok sayıda kişinin ölümüne yol açan ve hala tehlikeli bir şekilde devam eden Corona Virüse karşı özellikle virüs taşıma ihtimali büyük olan bozuk paraları kaynar suda dezenfekte ediyorum ve temiz bir şekilde tekrar piyasaya geri gönderiyorum."" dedi..


Gün içerisinde elden ele dolaşan paralardan virüs yayılma riskinin çok yüksek olduğunu, iş yerine gelen müşterilerden aldığı paraları, neredeyse 100 derecede kaynattığı suyun içerisine yerleştirerek, dezenfekte ediyor, ardından da kurutuyor.  Corona Virüsü yayılmadan önce de paraları aralıklarla kolonya ile dezenfekte ettiğini belirtiyor. 15 yıllık esnaf olan Ömer Koç;  bulduğu bireysel çözüm ise akıllara, ‘Karadeniz fıkralarını’ getiriyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi