Rize'de yılın sürücüsü seçildiler.

Rize 08.05.2019 - 17:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2269+ kez okundu.
 

Rize'de yılın sürücüsü seçildiler.

Karayolları Trafik Güvenliği Haftası Kutlanıyor  Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “ Karayolları Trafik Güvenliği Haftası “ münasebeti ile program düzenlendi.  İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “ Karayolları Trafik Güvenliği Haftası “ münasebeti ile İl Gençlik ve Spor Merkezinde düzenlenen programa katılan Vali Çeber alanda içinde yer alan çocuklar için düzenlenen sürüş parkurunu  ve stantları inceledi.    Konferans salonunda devam eden programda çocuklarla bir araya gelen Vali Çeber yapmış olduğu konuşmada, ”Trafik Güvenliği konusunda halkımızı bilinçlendirmek, farkındalık oluşturmak; yaşanan olumsuzluklara ve bunların çözüm yollarına dikkat çekmek amacıyla kutlayacağımız bu haftanın ilimiz ve ülkemiz için güzel gelişmeler sağlamasını temenni ediyorum.  Trafik konusunda gerçekten etkin olmak istiyorsak, yaşanan kazalarını en aza indirmek istiyorsak en küçüğümüzden en büyüğümüze kadar her kesimin uyarıcı olarak devreye girmesi gerekiyor. Çocuklarımız başta olmak üzere, bütün toplumda trafifik bilinci geliştirmek anlamında, yalnız bu hafta içinde değil, her zaman ve sürekli biçimde, üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm herkesin Trafik Haftasını kutluyor ve tüm kesimleri ile halkımızı trafikte daha duyarlı olmaya davet ediyorum.” şeklinde açıklama yaptı.   Programın sonunda yılın sürücüsü seçilen sürücülere ve okullar arası düzenlenen yarışmada derece alan okullara hediyeleri verildi.   Programa Vali Kemal Çeber’in yanı sıra, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdür Vekili ve kurum amirleri katıldı. 

Karayolları Trafik Güvenliği Haftası Kutlanıyor 


Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “ Karayolları Trafik Güvenliği Haftası “ münasebeti ile program düzenlendi. 


İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “ Karayolları Trafik Güvenliği Haftası “ münasebeti ile İl Gençlik ve Spor Merkezinde düzenlenen programa katılan Vali Çeber alanda içinde yer alan çocuklar için düzenlenen sürüş parkurunu  ve stantları inceledi. 

 


Konferans salonunda devam eden programda çocuklarla bir araya gelen Vali Çeber yapmış olduğu konuşmada, ”Trafik Güvenliği konusunda halkımızı bilinçlendirmek, farkındalık oluşturmak; yaşanan olumsuzluklara ve bunların çözüm yollarına dikkat çekmek amacıyla kutlayacağımız bu haftanın ilimiz ve ülkemiz için güzel gelişmeler sağlamasını temenni ediyorum. 


Trafik konusunda gerçekten etkin olmak istiyorsak, yaşanan kazalarını en aza indirmek istiyorsak en küçüğümüzden en büyüğümüze kadar her kesimin uyarıcı olarak devreye girmesi gerekiyor. Çocuklarımız başta olmak üzere, bütün toplumda trafifik bilinci geliştirmek anlamında, yalnız bu hafta içinde değil, her zaman ve sürekli biçimde, üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm herkesin Trafik Haftasını kutluyor ve tüm kesimleri ile halkımızı trafikte daha duyarlı olmaya davet ediyorum.” şeklinde açıklama yaptı.  

Programın sonunda yılın sürücüsü seçilen sürücülere ve okullar arası düzenlenen yarışmada derece alan okullara hediyeleri verildi.  


Programa Vali Kemal Çeber’in yanı sıra, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdür Vekili ve kurum amirleri katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi