Rize'de Yılın “Ebe ve Hemşireleri” ödüllerini aldı

Sağlık 14.05.2019 - 11:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2482+ kez okundu.
 

Rize'de Yılın “Ebe ve Hemşireleri” ödüllerini aldı

Yılın “Ebe ve Hemşireleri” ödüllerini aldı Rize’de yılın ebesi Rize Devlet Hastanesinde görevli Ebe Hanife Kanburoğlu, yılın hemşiresi ise İyidere Mukaddes Kalkavan İlçe Devlet Hastanesinde görevli Hemşire İlknur Cebir seçildi. Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  hemşirelik mesleğinin gıpta edilecek bir meslek olduğuna dikkat çekti. İyi bir hemşirenin olmadığı yerde hekimliğin anlam ifade etmediğini de belirten Tepe, "İyi ve donanımlı bir hemşirenin olmadığı yerde hekimlik tek başına bir anlam ifade etmez." dedi. Tepe, "sağlık hizmetinde uzun bir süre bulunup ta bu kadar özverili, tebessüm ve sevgi içinde bir kişi bulmak kolay değil. Bu anlamda ilimizde yılın ebe ve hemşiresi seçilen Hanife Kanburoğlu ile İlknur Cebir ve onların nezdinde ilimizde cansiperane hizmet eden tüm ebe ve hemşirelerimizi tebrik ediyorum ve uzun yıllar bizlere ve halkımıza hizmet edeceklerini düşünüyorum." diye konuştu. Ebeler ve Hemşireler Günü dolayısıyla Ankara'daki bir otelde düzenlenen programda Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir tarafından Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Yıldız Mete eşliğinde ilimizde yılın ebe ve hemşiresi seçilen Kanburoğlu ve Cebir’e ödülünü verdi.

Yılın “Ebe ve Hemşireleri” ödüllerini aldı


Rize’de yılın ebesi Rize Devlet Hastanesinde görevli Ebe Hanife Kanburoğlu, yılın hemşiresi ise İyidere Mukaddes Kalkavan İlçe Devlet Hastanesinde görevli Hemşire İlknur Cebir seçildi.


Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  hemşirelik mesleğinin gıpta edilecek bir meslek olduğuna dikkat çekti.


İyi bir hemşirenin olmadığı yerde hekimliğin anlam ifade etmediğini de belirten Tepe, "İyi ve donanımlı bir hemşirenin olmadığı yerde hekimlik tek başına bir anlam ifade etmez." dedi.


Tepe, "sağlık hizmetinde uzun bir süre bulunup ta bu kadar özverili, tebessüm ve sevgi içinde bir kişi bulmak kolay değil. Bu anlamda ilimizde yılın ebe ve hemşiresi seçilen Hanife Kanburoğlu ile İlknur Cebir ve onların nezdinde ilimizde cansiperane hizmet eden tüm ebe ve hemşirelerimizi tebrik ediyorum ve uzun yıllar bizlere ve halkımıza hizmet edeceklerini düşünüyorum." diye konuştu.


Ebeler ve Hemşireler Günü dolayısıyla Ankara'daki bir otelde düzenlenen programda Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir tarafından Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Yıldız Mete eşliğinde ilimizde yılın ebe ve hemşiresi seçilen Kanburoğlu ve Cebir’e ödülünü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi